Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će koji klinac srpski specijalci u Bosni?Kako ovo vlast može da odobri,evo odgovorite na ovaj zadatak:Duvajte nam ga laganini...
Vjezba obična i ne znam sta lupate...svi
[email protected] pusti djecu,otkud oni znaju dalje od svog nosa....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakvi oni, kad im je goloruki Murat Sabanovic zadao probleme sta bi tek protiv pravog neprijatelja
hahahahha @petar hahahahahha balkanske zemlje i vojna sila vise ne idu zajedno, ne zanosi se, srbija je u supku ko i ostali
TRAZIMO PARADU PONOSA I U SARAJEVU I U MOSTARU I U BANJA LUCI....STOP NACIONALIZMU I HOMOFOBIJI !!!
Ovo mirise na rat...
Bice jos rata...samo polahko cetnici nismo mi jos zavrsili racune.
petar mali i miki mishu...da vam 90-tih nije bilo jna i njihovog oruzja,oficira logistike,engleza,medjunarodne zajdnice...zavrsili bi ste u moskvi...doduse ne bi ni napadali jer imate m.uda samo u takvim slucajevima...ili kad su zene i djeca u pitanju...a vjezbajte vjezbajte...zdravo je vjezbat....
Koja panika uhvatila nekada Srbe (danas Bosnjake,Bosance,Bosnace i Hercegovce,Muslimane,muslimane itd itd..) zbog samo jedne obicne vezbe Srba(koji su ostali verni sebi i svom narodu i veri) sa obe strane Drine. Pa ovo je fantasticno,koliko samo paznje nam ukazujete svakodnevno.Hvala Vam na stalnom i ogromnom izlivu mrznje,jer tako nas samo jacate!!!
Nemojte se dzaba paliti. Ovo je vjezba policijskih a ne vojnih snaga, jer Genocidni Entitet ne smije i nema pravo posjedovati vojnu silu. Jedina oruzana sila po UN rezolucijama koja moze operirati i biti priznata je Policijske snage za regije koje nemaju drzavotvornu strukturu nego autonomiju kao i Entitet. U ovom slucaju radi se o dijelu policijskih snaga koja je u nadleznosti Entiteta i na njihovu zalost, sva kretanja ljudstva, aktivnosti, kretanje materijalno tehnickih sredstava se prijavljuju nadleznim organima Evropske komisije koja ima nadleznost da ukoliko prekrse bilo koji dokument i zloupotrijebe ili krivotvore policijske akcije onda ima da izgori sve sto postoji u RS-u. Ova akcija je u sporazumu izmedju Entiteta Genociteta i Srbije naravno, samo reklama i jedino sto je ostalo od , ako se tako moze nazvati "" specijalnih veza "" koje funkcionisu. Nista vise ne funkcionise jer firme iz srbije bjeze iz Banja Luke i nema perspektive. Ovo je maska a sve prati Turska i USA.
Ovi Srbi baš vole čitati Naše vijesti i forume
Zauzeli su je 92:e, ovo nisu nikakve nove vijesti ..................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosnjaci ne zasluzujete da imate domovinu citajte izmedju redova sto ppsto ispravno za vas je rezervat ako vas ne spasi Komsic nece niko scepo izdajnik zlaj izdajnik tihi izdajnik koce vas zastitit? niko"Sefer i Hariz kojeg st ocerali nakon 25 god. borbe za BIH .Samo rezervat vam se smijesi sa politicarima koji vas sad vode i za koje ce te glasat na iducim izborima .Hlupajte minuse ne tangirame ija sam Bosnjak i Bosanac.
Eto vam Bosnjaci i Bosanci nema vise Siljdzica et vam scepo-faro sad ce vam jos malo pocet po Rajvosa i Tuzli hapsit il ce te bit u rezervatu pasteta i cetvrt hljeba gradjanskoj djeci dovoljno kad podju na granicu morace nazivat pomoz bog il bog i a Silajdzic vam nije valjo nije stio pod noge dodiku a vi scepu srbijanskog tajkuna i spijuna.Imam 200 famelije u BIH dabogda svi pomrli ko god glaso za misnistra cetnicke sigurnosti.
Koliko su pukli sami svoje brane osvajaju.
petar.veliki.100 08.10.2013. u 19:49 23790u kakvom bolan strahu mi zivimo , ne bojte se nas ne interesuje federacija, ali nemojte dizati ruke na RS jer cete dobiti po ckapi... e *** ti mate kome ti prijetis a i onim koji su glasali za scepu i njima *** mater i *** mater i onima koji glasaju protiv BIH na iducim izborima.
GlOlG !!!
Bosnjaci trebaju ozivjeti kult turskog GLOGA! Nema bez glogovine nista, to je drvo mira i prosperiteta, samo GLOG, GLOG I opet GLOG! PS. GLOG
TAKO JE, TURCI BOSNJACI BALIYE CE BITI PONABIJENI NA GLOGOVE KOLCE, TO JESTE ONI KOJI ZAPRAVISANJE ORUZIJEM ZA MASOVNO UNISTENJE U TOME TROKUTU SARAJEHVO-TUZLA-ZENICA PREZIVI! VI TURCI BALIYE MILOSTI NE ZASLUZUJETE, NITI CETE JE DOBITI!
Kauri vi ste curac od ovce s naseg gledista. Haj sad smanjte dozivljaj! Dje ce ba svapski ker s tornjakom dje ce vlaxo s Bossnakom! Ja imam vasu zastavu, koristim je da obrisem cizme.