Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Spahica svaka mu cast. Sinoc odigrao skoro cijeli mec i opet stigne na ove rasprave o vodosnabdijevanju....
razocarao fanove nit' je dobio crveni, nit' je postigao autogol
Hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja samo zanm da od kada je Konakovic premijer ja dvije godine nemam vode naveče, prije je i bilo...
Ova hipoteza je prihvatljiva uz visoki stepen sigurnosti..uzmi primjer i kk bosna..vjerujem jos mnogo takvih ima.
Ma ja..Ide on i zavrče svaku noć...
profesore ako ove redukcije izgledaju kao dok smo bili u ratu ja bih vas pitao - jeste li vi bili u minhenu za to vrijeme? u sarajevu vode nije bilo mjesecima u ratu ...
Al će Arapi da nam mlatnu vodu.
Ja bih volio da se ovdje utvrdi pravo stanje i zasto ovolike redukcije pogotovu u ljetnom periodu.Ovo je bruka i sramota za jedan glavni grad.
---redukcije izgledaju ko za vrijeme rata VIše je vode bilo ZA vrijeme rata ! Samo sad nema ni agresora ni SDPa. A ni suše da se okrive !!!
Nek ih samo plasira u cijevi korisnika vodovoda i danju i noću ! Šta će tek biti KAD NASTUPI SUŠA, jeli smrdu ? SMRAD !
Neediiiiiiim, jesi li to ti????
Gdje ti živiš jarane,ja se umivam iz flaše već duže vremena,istina Željeznica nadošla ali mutna i hladna.Mi smo izgleda prokleti voda nas nosi a mi žedni.REDUKCIJA,reducirao ih dragi Bog.
@ilumbuntovnik pocni se umivati do ponoci kada pocne redukcija :-) salu na stranu, kada se umivas iz flase, uvijek jedna ruka fali
“Harač, harač, rajo, treba!“ - „Vode , vode , gospodaru! Ne vidjesmo davno vode !“