Vijeće naroda i Skupština RS-a
0
Solidarisanje s odlukom o smanjenju plata
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebhoj te se..amerihka je obechala da ce nam dhati dolarha.. mi smo boljhi
e moj hasko, ti stvarno vjerujes svakoj supljoj koju izbace BiH politicari. Ako oni STVARNO umanje dohotke vise od recimo simbolicnih 1% (bez da recimo na neki drugi nacin to ustvari nadoknade, no to nikada necemo saznati) ja poliubim kopito...
Mozemo pocrkati ali svakim danom sve vise se vidi da RS ima vladu kojoj je stalo da RS ucini i ocuva stabilnom .To potvrdjuje i ovim potezom .Mislim da upste nisu bez novca .Imaju stabilan buzet (za razliku od nas),koji nema veze s prodajom Telekoma, koji su prodali u pravom trenutku( za razliku od nas) .Planiraju i povecanje nekih 50 mil.km .Nas ce biti manji za 300 mil.km, tako da ce oni prvi put imati veci budzet od naseg. Ali ne stedi se kada nemas para, jer nemas sta , nego kad imas .Krenuli su od sebe i na taj nacin unaprjed zacepili usta mnogima ,koji vec unaprjed mjerkaju novi budzet koji ce uskoro i usvojiti (za razliku od nas ,kojima treba i po tri mjeseca natezanja). Iz ovi poteza se vidi i da idu na smanjvanje javne potrosnje koja je vec sad procentualno blizu EU prosjeka (za razliku od nas).Jasna su im i globalna ekonomska kretanja i recesija koja je stigla sirom planete i na neke ce se sruciti poput cunamija . Nego, gdje smo mi u toj prici ? Ili cemo samo gledati u komsije i moliti boga da mu crkne krava , a ne primjecujuci da su vec odavno pred nasom prazne jasle . I dok gledamo komsinu , ovu nasu ,nasi politicari vec izmuzaju do krvi. Dodika za presjednika!