Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arijana grohnula, Bakir se popravio, Jasminka uvijek ista
arijana s pravom nosi prezime helac... bas je otisla u helac...
Ma ovaj Bakir propali novinar, gradio karijeru dok je bio SDP-ov portparol!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Javnost treba da zna kako je nezakoniti direktor FTV-a Dzemal Sabic ucijenjeni covjek od strane paraobavjestajnih struktura bliskih SDA koji je u toku rata bio pripadnik agresorskih formacija tzv. Vojske Republike Srpske u okupiranom Ilijasu, a nakon rata je bio uhapsen kao kradljivac automobila. I takav opskurni lik vec skoro godinu nezakonito sjedi u fotelji tzv. Javnog servisa FTV!
ja dosla samo da se okačim na top komentar <3
Katastrofa od moralnih vrijednosti u cijelom društvu, zar ne smiješ nekom pomoći koliko i kako možeš dok ne pitaš gore od sebe, ccc!?
Čuj Bakira smrada, nekad bila zgrada slobode. Kad Bakire, kad si ti žario i palio po njoj uređujući emisije na pivi sa Lagumdžijom. Mrš smradu jedan papanski.
Odavno ovo nije javni servis osim kad treba uzet pretplatu (redovno je placam jer sam legalista). Jedino sto je ostalo su dnevnici u kojima vise od pola vremena jeste bavljenje sobom i drugim medijima. Kao da nas zanima jeli imaju 4 ili 8 minuta reklame i ko je u nadzornom odboru javnog servisa. Kompletno su za formatiranje. Ipak je BHT nesto malo bolji od FTV koji je bas odron. Senad H. ima svoju TV pa se moze hvalit koliko hoce i stavljati sebe u prvi plan, ali javni servis mora biti u sluzbi naroda.
Vidi Bakira sto se sakrio iza starih koka? Jeba tebe Bakire Dodik. A i jesi pravio medijski odstrijel Zlajinih protivnika. Jebote bili ste Avaz TV, tako ste bili pogani.
A raja pljeskala na sve to
Na disciplinsku i u prdekanu, banda istrosena došla tu da se reklamira....!
...........u ovom demoratskom društvu treba u startu "ubiti" slobodno novinarstvo..........jer novinari su opasniji od službi sigurnosti i odvjetništva zajedno..........
...podrška ljudinama .I.. birokratskoj gamadi...srdačno, vaš budući neplatiša :)
JELI OVO ONA JASMINKA ŠIPKA KOJOJ JE TAKOZVANA ARMIJA REDUDLIKE BiH(ISLAMSKI TERORISTI,DIVLJACI ,MONSTRUMI)UBILA MUŽA SAMO ZATO ŠTO JE BIO SRBIN. VIDIM DA JE I OVDJE IAKO JE NAJ STARIJA STAVLJENA NA ZADNJE MJESTO.VALJDA JE TO OBIČAJ KADA SU U PITANJU SRPSKE SNAJE.
halo majmune,jesi ti isao u skolu,vidi se da si ponavljao razrede.. "naj starija" sjedi jedan
kenjan. TERORISTO,PEDOFILU HRVATSKI PODREPAŠU. VAŽNO JE DA STE VI UBILI NJENOG MUŽA I OCA NJENE DJECE INAČE SRBINA. A JELI ONA NAJ STARIJA ILI NAJSTARIJA JE MANJE VAŽNO. TOLIKO O MULTIETNICNOM I TOLERANTNOM SARAJEVU HEHEHEHEHEHEHEHE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo se kod nas ljudi mogu ispitivati radi humanitarnog rada ...
Jebote, ispadoše gori od riste đoge...
Sta ce jasminka, alkoholicarka teska, svjedok sam bio kad je taksista iznosi bukvalno iz auta do stana, kcerka joj udata za mafijasa, sin dila drogu, porodica raspad sistema. Pala u zaborav, pa se sad pokusava vratiti preko humanitarne i jadnih i unesrecenih ljudi. Za ostalo dvoje veliki respect!!
sta tebe briga za nju?ocito zeni nije lako i jos nije prebolila sto joj je suprug preminuo.gledaj svoja posla.mislis da je njoj lako
Prebolila je ona njega i prije nego je umro, kurvala se prije rata sa spajicem, onaj sto je ubijen u drustvu novinarke BHT-a, a i sad ima onog politicara iz tuzle
pa zar ovaj bakir radi jos na ftv? znaci lik prima platu a nista ne radi,odnosno palamudi u nekom bendu.sdp novinar kojeg je sdp debelo iskoristila da bi pobjedili na izborima.cim dodje sdp na vlast odjednom 60 minuta se ugasi,odjednom nema vise mita i korupcije i napada na politicare.fuj sdp,fuj bakire smradu placenicki.
Pa dobro, jel ima gdje objasnjenje koja pravila i po cemu se terete... kad citam tekst kao da je novinar zaboravio objaviti pola.
eto nasta nam je drzava spala, odnosno ftv , hoce novinare na disciplinsku ko bajagi prekrsili kodeks kuce ucestvujuci u humanitarnoj akciji za poplavljena podrucja i to u slobodnom vremenu.kako ja to prevodimglavesine iz ftv ne zele da ucestvuju u bilo kakvom humanitarnom radu to se krsi sa njihovom bolesnom etikom. pa kako ih nije stid i sram, treba prozvati javno osobu koja je pokrenula to pa da ga ili da je vidimo na naslovnim stranicama medija.
Vid Bakira je se frisko ofarbo :) a Arijani samo jos sipka treba. Ko da u pufu radi a ne javnom servisu. Sramota.