Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina prima najnizu koja je 166 KM - nije mi jasno kako zive ljud sa tako malo novca, pa skuplje su rezije :-(
Znam osobu koja ima 117 KM penzije nakon 31 godinu staza u RS.
moja komsinica bosnjakinja....dobija penziju iz federacije 29 km
I TAKO TI CIJELI ZIVOT RADIS I DAJES 70% SVOJIH ZARADJENIH PARA BITANGAMA. KADA SI NAJSLABIJI U ZIVOTU ONI TI TE PARE NE DAJU I CEKAJU DA UMRES.
nije posteno ogromne su razlike
To je ta Republika Sumska gdje je minimalac 50% ispod onog u FBiH, a oni su inace "bolji dio BiH". Da nije smijesno, bilo bi za plakanje!
moja komsinica bosnjakinja....dobija penziju iz federacije 29 km....da se prijavila na socijalono u rs bi dobijala 80 km :)
Aha, znači ima se za infuzije.
1720... U ovakvoj državi. Kakva sramota.
Ko je prije rata RADIO, uplacivao MNOGO taj je to i ZASLUZIO!
Pa onda birajte vlast koja vam je omogucila da najniza penzija bude neciji mjesecni racun za telefon. Uzas!
Ne treba za njima brinuti, Dodo je obećao srpstvo i referendum, bit će oni siti.
znam kad su ljudi kupovali staz i penzionisali se na fino primanje...20-ak godina staza za nekih 4-5 milja... federalni pio je bio u pitanju,,takvih penzionera mali milion. Nikada revizije da sve to razjebe,ne moze od lopina na vlasti.
....čudi me da ovi iz bankarskog sektora ikada odu u penziju:)))