Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska sdp-u! dosta je bilo dodik-covic ucjena kojima je klempo podlijegao...sdp ne odstupaj s pozicije i ne daj da nas ponizavaju pa taman kad bi jos 4 godine unazad isli ne daj da nas ucjenjuju. pregrmili smo rat pa i ovo stanje cemo.
ma i ja kazem... preuzmimo smrdsku retoriku... makar jeli pjesak i žbunje...nedaj se vise ucjenama...smrdima se popusta od 92, od stranaca a i do naše SDA, sve smo im pristali bili dati nedaj im nista...još javno ih posalji u pm...to bi bilo idealno... ne popustaj ni sekundu nego kad oni traze nesto...a ti onda trazi duplo vise... ako nista zajedno cemo pomrjeti od gladi
Ja jake li internacionale...
HVALA SDP-U BIH, NA POMOĆI U RUŠENJU DRŽAVE :) KADA ĆE VAM BITI JASNO DA JE ZA JEDINSTVENU BOSNU I HERCEGOVINJU POTREBNA SURADNJA TRI NARODA... NISU SRBI I HRVATI TI KOJI RUŠE OVU ZEMLJU, NEGO SU TO BOŠNJACI JER ŽELE OD NJE NAPRAVITI TURSKI VILAJET, A NE MOGU!
SNSD moze jedino u Nacioanal - socijalisticku Nacionalu.
ala zaboli Dodika ka.rina sto je suspendovan od tog preseravanjaa svakako i nema nista!!! Eto lagumdziju nek stave za predsjednika SI-a pa da vidmo hoce li formirat vlast u BiH bez Srba i Hrvata!
trebaju se uclanit u neki Fasisticki blok jel imaju slican program
Dooobar!
@ma ja Ma ne mozes ti genocidasima nista pojasniti buraz, vec samo metak kroz vuglu, jedini nacin, na zalost, ali je tako! Hitler je tu bio u pravu, s tim narodom nema rasprave niti suzivota, samo istrijebiti i konacno se, kako u narodu kazu, \"razrahatiti\"!
Ovo govori o politici SNSD - a dovoljno, tj da je nacionalisticka. A sto se tice SDP, nemojte popustiti i izabrati Kristo za pred. Vijeca ministara makar ne imali vlast jos 4 godine, ali neka ne bude po njenom. Nece oni odredjivati ko je katolik (ili ti ga Hrvat po ustavu) a ko nije. Eo npr ja sam katolik, al nisam glasao za HDZ, dal to znaci da nisam !!!
I nas SDP ce se malo civilizirati kroz ovakve forume..
Kao sto su im ocevi bili komunisti i partizani tako su ovi danasnji Smrdi socijalisti.To je narod pun lazi,a mi mi im vjerujemo .E,zato sto smo majmuni i sto smo im vjerovali dobili smo noz ispod grkljana.NAJOPASNIJE NAS CEKA!Kad Dodik vo bude vidio svoj kraj pruzit ce k\'o fol ruku prijateljstva,a nasi ce se zaletiti i odmah sve zaboraviti!!!Volim Hrvate i Albance sto ih preziru i sutnu ih odmah da ovi gadovi i ne znaju sta im se desilo.
A Mile samo digne sve cetiri u vis, budalama se ismije i ne j.e.b.e zivu silu.. !
Kad smo kod Poskoka, ovo je ocigledno jos jedan oblik majorizacije Hrvata, preko napada na njihove zastitnike, M Dodika, Emila Lepog Vlajkija i najveceg oratora u Hrvata Rajka Vasica
Kako sad ovo? Zar ne znaju ovi levati da su Laktasi i Grude kolijevka evropske socijaldemokratije? Očigledno ne čitaju Poskok...
tjesi se MILAN-e... :)
hahahah,sj.eba ih Zlaja hahahahaha