Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim pregovorima sa SNSD-om, Savez za promjene ponovo ulazi u situaciju da im Dodik nametne svog pripremljenog kandida tako kao u predhodnim izborima, kupovinom dva papka, tako ako misle, da ostvaruju neke promjene u interesu svih građana, trebali bi istovremeno da pregovaraju i sa ostalim partijama bez obzira na nacionalnu pripadnost.
@poker Odakle si mogao sve to vidjeti, da nije to oko "dva papka" dogovarano, a to, loš rad ili dobar rad, to može neka nezavisna komisija ocijeniti, a tako je navijaćka.
Stid me drzave u kojoj zivim. Stid me sto se nacionalno opredjeljenje mora izraziti kod zaposlenja da bi imali neku kao jednakost i pravicnost! Kakva bolan jednakost i pravicnost, kad sve goli idiot do idiota, samo razlicite nacionalnosti, odvedose drzavu i svaku drzavnu ustanovu u golu propast!! Fuj fuj fuj. I naravno nikoga nije briga sto mladi odose.. Pa hvala bogu da odose. Odose od stida sto ovo vise ne mogu ni gledati ni slusati. Nekada ne znam ni sama sta jos uvijek radim tu.
O opet sds sklapa savez sa djavolom.
e ljudi sloga =MOC! dok nasi bore se za fotelje...drugi rade na mudar nacin
Slabo komentara.Da je Mostar u pitanju bilo bi do sada barem 600.
"Ljuti" politički "protivnici" (mada je za mene u RS-u sve isto sranje) učiniće sve samo da na toj funkciji ne bude Bošnjak. Mislim da je i svakom mediokritetu jasno šta u Srebrenici znači suživot i prihvatanje i poštovanje drugog i drugačijeg. Čista floskula i postoji prag ispod kojeg srpski nacionalizam ne ide a to je stalna borba protiv Bošnjaka i svega bošnjačkog - tu su svi jedinstveni (naravno po preporuci "predsednika").
Camil Durakovic amin.
Pa sve Bakirov izbor i partneri rade protiv ove zemlje...SDA je bas veliko zlo