Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na upozorenju, ja taman kren'o u papučama i šorcu vani !!!!!????? :-/
@burnbabe Sabahhajrula! Uvijek sam se pitao, zar nije logično, kada se čovjek kreće po snježnom vremenu, koristiti snjegobran, umjesto kišobrana!? :))
Selam @Turčine, pa đe si ti kralju, nema te....... ... ;-) Ovdje već odavno ništa nije logično,....uglavnom, tragikomično..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj ne izlazite? Mater vam vašu ja izađem da se ugrijem jer je toplije vani nego u stanu kad ste grijanje zavrnuli stoko nesposobna.
Severina zajebala situaciju od kako je vidjela snijeg u maju
Snijeg pade na behar na voce 'Neka ljubi ko god koga hoće, :)
Sevdalinka koju ti pjevaš je promjenjena od originalne i dodani su joj erotski dijelovi koji joj ne priliče, takve pjesme sa erotikom ili koje sugerišu erotiku nikada nisu bile sevdalinke, evo kako ide original: Snijeg pade na behar, na voće daruj Bože onom k`o šta hoće pa i meni, što mi srce želi. Da si sretan, k`o što si nesretan da si sretan, kao što si nesretan pa da dođeš, meni u odaje! Da mi sjediš među šiltetima baš k`o paša među bimbašama! Ovako su to Indexi pjevali: http://www.youtube.com/watch?v=8K9kr2PSm5w
Ma kakva sevdalinka to je davno propalo,,dobro dosdao u 21 vek!
I vrijeme poludilo i ne cudi me sto sam se prehladio
Snijeg je padao na Himalajima... a u Sarajevu behar i kiša... eto ti vijest.
Tom logikom pada svaki dan... hoću reći nije za vijest...
Eto sad... Nije vijest.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sto mi referendum ne raspisemo......kakvo vrijeme zelimo
ja bi prije rek'o da je behar poranio
A padel' u Sokocu snijeg? Hahahaha Nepromisljeni klix. Provjerite tekst barem jednom kad napisete!
:D :D :D Kolac - na kocu Sokolac - u Sokocu Selam i nema na čemu. ;)
Pogresnoj si osobi nasao pametovati. Bas mi je sad nisko objasnjavati kao malom djetetu sto sam htjela reci. Naime, nije stvar u TOME sto ti pises, nego u TOME sto su cak dva puta napisali "Sokocu" (nije u pitanju pravopis, znam da je tako ispravno) a dovoljno je jednom ;) Pozz i ne javljaj se vise bar na moje postove!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrijeme je stvarno katastrofa, sta se ovo desava? Kakve su ovo klimatske promjene cc
Kme, kme, kmeeeee.
;( hoću sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoš da ti ne kažem šta! :)
Pa za početak sunce :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a ja tek kupio šunjalice. sto mu gromova???????!!!!!!!!
I hiljadu mi dabrova :-)
Sve je ovo normalno, ovako može biti do maja.
Neko će pokisnuti sutra na Derbiju a pitanje je ko?
"Snijeg pade na behar, na voće neka ljubi ko god koga hoće Ako neće nek' se ne nameće od nameta nema selameta Da sam sretan k'o što sam nesretan pa da dođem tebi u odaje..."