Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intelektualac = slobodan čovjek. To je bio akademik Vladimir Premac.
U Međunarodnom forumu Bosna je u četvrtak, u 11:30 komemoracija akademiku Premecu i još jednom velikom sinu Bosne, Vladimiru Šafu.
Nek vam ne slava i hvala profesore. Ali hajmo se zapitati koliko uopšte intel i zdrav razum vrijede ovdje? I zašto dobro sastavljena rečenica, sa sve interpunkcijskim znakovima, cjelinom i srži, osnovana na činjenicama, kod šablonski odgojenog, prosječnog stanovnika Balkana ona gaji animozitet? Kako ne prihvatamo da je neko uceniji od nas, a da nije pop/hodža itd. To je tragedija.
Je slava*
Salih Foco, seoski bandit na privremenom radu u Sarajevu, govori na komemoraciji akademiku Premecu. Akademiku slijedi prevrtanje u grobu.
nema prisustva dok se skripta ne kupi 😉
Neka ti je lahka zemlja Rip