Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Košarkaši, ako sada zakucate - pamtit će Sarajevo ova dva centra. Neznam kako će pamtiti Zvizdić sa rodbinom i prijateljima? Mislim da bi mu sa šefom najbolje bilo da se ukloni što dalje od vlasti!
_""Iz tih izvještaja utvrđuje se način poslovanja tih preduzeća, a neusvajanjem izvještaja stvaraju se pretpostavke da se mijenja menadžment. Očekujem da će biti i takvih negativnih izvještaja. Mislim da će biti smjena u dijelu u kojem mi nismo zadovoljni upravljanjem tim preduzećima", pojasnio je Konaković." NE SAMO SMJENA, NEGO I POZIVANJE NA ODGOVORNOST I KAZNITI IH ZA NESAVJESNO POSLOVANJE.
....... redom sve smjeni i na biro,pa nek' čekaju konkurs!