Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle li samo izranjaju ove nadrndane Sanite ovih dana?!
iz kreveta , ove ovakve su se počele bubati još kad je to sramota bilo
necija j*bacica, bez obraza, stida, znanja, ali prije svega ljudskosti
Pa svaka priča, još ako je lažna ima svoj kraj! Ovo je kraj jedne korumpirane vladavine SDA i njenih satelita u KS. Ako Bog da i u Federaciji, vrlo brzo!
dobar komad !!!
Jeli ovo jedna od treba Jasmina Terovica
Gdje su sad oni. Koji govore da se samo SDA bori za BiH.
Uh! Ova je žestoka. Kako bih je............. Uh!
UDARNA vijest smjena neke DIREKTORICE !!! A što Miljascka smrdi na FEKALIJE, a što odlagališete otpada SMILJEVIĆI nije ISPRAVNO, a što građani masovno napuštaju DRŽAVU....... N I Š T A !!!
A sto ti nana,dedo,stara i bobo do iznemoglosti 29 god.glasaju za Bokira........N I S T A!!!
Jao hostaplera i kretena...
Ne znam ništa o ženi ali u tu bolnicu ne bi ni kera smjestio. Koji je to horor.
bio sam u ovom domu za vrijeme izbora, ljudi koji su tu smješteni su svaki dan pod jakim medikamentima i za vrijeme izbora većina ih je glasala za SDA jer im soc. radnik tako sugeriše, većina njih i nema pojma šta je politika, država, pa i stranka i nisu upućeni u sve to.. neko tim soc. radnicima očito naređuje da tako rade
SDA su izdajnici islama, Bošnjaka i Bosne. Dodik je manja opasnost od SDA.
Ne znam ništa o ženi, ali SDA kao k'o fol proislamska stranka odavno nema islamskih kriterija. Kad kažem islamskih, mislim pravda, poštenje, iskrenost, odanost. NIŠTA! Primili bi crnog đavla da se infiltriraju u vlast. Rahmetli Izet Nanić je rekao: I posle rata je rat. SDA su izdajnici u tom ratu.
@etotisad, nije vam do sda, religija je sama sebi svrha, pogotovo kad se uvezu politicki kriminalci i religijski kriminalci profesionalci. Tada oni trljaju ruke i siromase narod, pa političari ospu po drugim narodima a vjerski narod saburaju i pune dzepove
Divi kuje, nije lijepo ni brkove depilirala, a tetovirala obrve nebil izgledala ko one cajke. E moj Adnane Efendicu koga si ti karo. Prava cobanka. Napredna MASHALA!
U redu, smijenjena. Izvjestaj vrvi greskama, hoce li odgovarati?
Ima jako pozitivnu facu, kao da želi reci, budite sretni da sam uopšte htjela raditi taj posao.
أنا بيع الطماطم الطازجة دون المبيدات. مزيد من المعلومات في البريد الإلكتروني.