Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolan samo pritisnuti onu curu isamarati je dok ne kaze ko je ubio i sta je bilo Ljudi otkriju istinu od najvecih lopova kada ih pritisnu a ne od jedne balavice! policija ima prste u ovome isto.
@pascal Nemaju novinari muda odavno. Nacelnik opstine Ilidza im daje podrsku. Isti frajer koji je rasprodao sve na Ilidzi, jos samo ostala prazna grobna mjesta. Bio na protestima za malog, krio se ustvari. Ali eto i izbora, da hoce ova djevojka izaci cista iz ove price, sto bi volio pa da im zacepi usta i da ovog nazovimo nacelnika malo prozove. A sto se MUP-a tice , kontradiktorni. Podrsku daju MUP-u, a Tuzilastvo im ne odgovara. Valjda ima veze i to sto zet od ovih Memica radi u MUP-u KS.
Hocemo ubicu iza resetaka.Pravda za Dzenana.
Memici, Memici ko vas ne zna skupo bi vas platio :)
E sine moj da je kojim slucajem milicija, a ne policija propjevala bi mala kuja Alisa jos u marici dok su je privodili nakon ubistva.. Demokratija narode evo vam je uzivajte u kapitalizmu nacionalizmu i fasizmu.
zasto je nakon tog slucaja oko 10 policajaca na ilidzi izmijesteno na druga radna mijesta
tuzioci i policija uzimaju lovu, korumpirana govna ,pogledajte samo presude , kako je moguce da povratnicima u kriminalu sud ponovo izrice minimalne kazne
Umjesto da se okomite na policiju vi se okomili na tu djevojku. Neki ovdje zagovaraju cak i mucenje te djevojke kao opravdanu metodu. A, kada Amerikanci pritisnu okorjele teroriste onda ti isti su najglasniji zagovornici ljudski prava i civilizacijski vrijednosti.
samo istina i pravda
Sto ne ispitas s kim Burzicka ispija kafe. Kako kao svjedok tuzilastva daje iskaze u korist odbrane itd. Ova Srna je fali jer nece da aktivira predmet " Reket SDPa" . Da manje sjedi po kafanama , da se manje slika a vise radi davno bi rjesila ovo ubistvo.Jedini njen rad je davanje intervjua. Bolj bi bila kao potparol.
...ovaj put je domaći "žan pol klajn" odradio sabotiranje istrage. originalni je, po svoj prilici, štitio bošnjačke nalogodavce. a ovaj domaći?
onu mutavu jadnicu pritisnite i eto vam dokaza,dok god nju neko stiti,to je gubljenje vremena,a dobro mu otac i kaze mozda je ona i izvrsilac ubistva
a. mutap zna a kaze ima rupu u pamcenju e da je ona milicija vodila istragu sjetila bi se ona i sta je doruckovala prije 15 godina po datumima
Fino se plaća policija, ministar utnapredovao do državnog ministra danas, a parlament ko detektiv MONK rješava ubistav, dok Irafan Nefić tvrdi da je stanje redovno ??? Mogla bi se angažovati federalna policija nal se Dragan Lukač kako reče prošle sedmice BOJI SLUČAJA VLASTITOG UBISTVA, i nikom ništa. naravno godinu dana stoji u mjestu I SLUČAJ kad je specijalac na Bjelašnici KARATE udarcima SKIJAŠU OŠTETIO JETRU. a VI BI DA SE RJEŠAVA SLUČAJ UBISTVA PROTIV nn LICA TEK TAKO NA BRZAKA ?????
Ovo se zamo krvlju moze oprati. Ocu zelim sabur/strpljenje. Ta mala kurvica da progovori!