Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oleee
........samo neka se grade mostovi.... ...mada su se sada pojavili ponovno neki koji su ih porušili.....
KAd je spuštanje vazdušne kontrole iznad BH neba na Pelješačkom mostu na 30m ??
To je bio taj mali presudslov. Jusko ali i FAhro su dobili krivičnu prijavu. Fahri je obećano da neće biti osuđen za ometanje pravde zašto mu se sudi ako počini ovo krivično djelo !! Optužnicu proširiti na Čovića , OBAVEZNO
dabogda svaki mjesec bili izbori
Svilaj - most bez autoputa Gradiska - autoput bez mosta Sad se RS treba zainatiti i nikad ne izgraditi dionicu 5C kroz RS pa nek se muslimani probijaju do mosta u je benom Svilaju sat vremena.
Objektivno gledano nevidjeni bezobrazluk od strane hrvatske. Opstruiraju izgradnju mosta kod gradiške a ovde gde ce autoput doci u najboljem slucaju za 15 godina grade most koji zavrsava u njivi.
Kretenu jedan nevoze se samo muslimani autoputem nego zamisli da to rade i katolici i pravoslavci, kod svih to zavisi od potrebe i dali imaju novca da se negdje vozikaju!!! U ostalom neblokiraju vam muslimani izgradnju mosta u Bosanskoj Gradisci nego su-krscani, katolici iz Hrvatske, al djabe je to pricati djikanu koji zna samo da mrzi..... vema i kad musica uleti u oko budu krivi muslimani i jedva docekate na nesto lajete...