Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAL STA NOVO :D
Bolje pitaj šta nema :D
NISTA TO SAMO CIJELOM SARAJVU ISKLJUCIT SRUJU A NE SAMO GRAS-u, ViK-u, ZOI-u, DOSTA SU PARAZITI ZIVJELI NA RACUN I NA GRBACI DRUGIH NARODA I KANTONA...
stvarno...sta je u glavama ovih iz sarajeva?...misle ako su glavni grad da struju netrebaju placati.......a u alumini mostar odma poslali elektricare sa kljestima :))))))
Rezi svima i ovako je pola grada struju dobilo 92-95 kad je sljeglo u Rajevosa
ugasi i pusti vodu.....naravno.ako ne kosta......pljuc....
Eto ga sad: Opet preko leđa građana. Građani plaćaju PRESKUPU vodu i opet je neće imati u slavinama. Kupuju mjesečne karte djeci koja neće imati prevoz, već će opet u gradu nastati KOLAPS... EP ima pravo na naplatu duga ali da li je ovaj način najprihvatljiviji, zašto se ne bi išlo na Sud, plijenidbu imovine..... Neko mora zaustaviti ovo VRZINO KOLO. Pazite dobro ako se NAROD probudi i oslobodi REVOLTA koji skuplja 20 godina.... Neće se pitati razbija li se tramvaj, radio-stanica ili trafo-stanica. Zato Vlada neka HITNO sjeda i rješava stvari, NE SILUJTE više narod. Ima li neko petlje da zavede red u JP. Pa ne može firma koja je u gubitku, redovno primati platu, topli obrok 15,80 KM dnevno a do nedavno a možda se još uvijek isplaćuju i Bajramluci po 200-300KM. Jeste li vi normalni?
Zato su i krenule inspekcijske akcije,da nagule za struje,i onda ce ponovo krasti pola godine
Opet? pa de ba, prepravite ih na pedale, i svi mirni.
...,znači metropola, u hladnim stanovima, bez vode, bez ulične rasvjete i javnog prevoza u zimskim maglama...koji je ovo vijek?
idi u park sjeci drva,lozi vatru i topi snjeg.....i rjesen problem :)
Grabovica bas poceo da grabi na sve strane
SDA je sistemski uništila KS, godinama javnim preduzećima upravljaju njihovi ljudi, ko da im je babovina - rezultat: preduzeća su u dugu od cca 500.000.000,00 KM, a još malo i neće biti u stanju obavljati funkcije zbog kojih postoje. Ali je zato stranačka HAZNA puna do vrha.
...a i građanstvo se pretrglo od plaćanjaračuna...tuku se pred šalterima...
ovi zelenari i dalje drze kanton sarajevo pod svojim tako da me nist ne iznenadjuje
17 godina kradje javnog preduzeca GRAS je morao dovesti do ovoga.......... SDA je unistila GRAS kao sto je unistila jos 10 giganata od firmi.
Ja se prestravim kad dobijem opomenu radi 89 KMova. Kako li će njihova srca izdržat.
Ne zaboravite iskljuciti i gas
Da hoce sve ugasiti svecano da se mozemo fino pecinskom zivotu vratiti, nista drugo i ne zasluzujemo
Kamo srece da hoce ugasiti sve, da odemo u racku do daske. Dosta mi je vise ovom tuc muc navlacenja zivota od 1. do 31. "Samo nek se ne puca" vise ne vazi, bombu na nas treba baciti.