Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povuci potegni čitav dan prodje sjednica u praznim i šupljim pricama. Svi bi da rasprodaju GRAS al niko ne smije javno da kaže !!!!!!!! Pa cega se bojite ljudi moji, mafijaškog kartela iz GRASA ??
boje se istine , jer bi se onda pocelo kolo odmotavati, pa bi na vidjelo izasli oni koji su u talu u svemu ovome.potegnute su mnoge krivicne prijave koje ce se onda izvuci iz fijoka. pa ni u gras-u ne rade nepismeni. mnoge kriminalce iz vlade imaju u rukavu i samo je pitanje vremena kad ce staviti karte na sto. znaju da diraju u osinjak , zato i ne smiju , znaju da bi mnogi u strankama , a to su im sve kolege, zavrsili u zatvoru. a to mnogim u lopovskoj vladi ne gine , samo je pitanje vremena kad ce im prisjesti sve kriminalom ostvareno.