Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja skidam SVAKODNEVNO i sve mi je ilegalno, pa cak i kompjuter je kopija DELL-a ;)))
Koja autorska prava? Da nije mozda Dino Merlin pokrenuo ovu kampanju?
Da ne bih mozda dao zadnje pare iz dzepa nekome ko ni sam vise ne zna koliko mu se miliona natalozilo na racunima. Zivio TPB.
Takav nam je standard da za original nemam, tako da izvinite ali dok moze , ja cu da skidam
Torrent!
"Asocijacija za zaštitu audiovizuelnih djela (A.P.A.W.), koju su osnovali kinodistributeri i prikazivači Bosne i Hercegovine još 2004. godine, je nevladina i neprofitna organizacija" Citaj: privatna medijska firma.
ko li tebe placa smradu napaceni... vidim zdusne komentare.. malo spusti loptu na zemlju i opusti se... ovo je samo jedan info portal, a ne mjesto za lijecenje frustracija... lektire pises na odredjene teme.... placen si 100%..
@sheker: To ti po sebi cijenis jel'? Nije svako strani placenik i domaci izdajnik, bez obzira sto tvoji dedo, babo, amidza, daidza itd. jesu. No samo ti nastavi zivjeti u zabludi i razmisljaj kao sto razmisljas - sve pravo tom dzadom dok ti se ne ukazu vile i patuljci. Kad njih vidis, znas da si stigo gdje treba.
auuu very interesting
Ja sta cu nego skinuti,kad je najjeftinije i najbrze.