Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto imam osjećaj da koriste nedužno dijete za svije političko prepucavanje?!
Tebi Sivro treba zabraniti izlazak iz kuće da ne strašiš narod. Dijete bolan koristiš u političke svrhe.
Sivronja77, tačno
On je sramota za obrazovni sistem u KS, prosvjetara ga se stide.
Sirvo zasto si ti drugaciji od drugih roditelja, sa istim problemom??? Zato sto si predsjednik sindikata???? Ne zloupotrebljavaj svoj polozaj msgarac jedan.
Sivro rješava lični obračun s direktoricom preko djeteta i preko Facebooka. No Comment
Kada padne na dno za njega nema prepreke čije ime će koristiti da sebe medijski podigne. Nije mi jasno kako ljudi vise nasjedaju na njegove laži i pridruzuju mu se u ovakvim niskim nebulozama. Zar ne vidite da je to bolesnik, psihopata. U ovom slučaju koristi svoje dijete kako bi isplivao jer mu je oboren tetkić Šatorović. Kako ponovo biti u centru pažnje "iskoristi dijete 100% invalida" Fuj, bagro, fuj monstrume....
@Sivronja77
@Sivronja77
Stidim Sivro je već preko deset godina ma čelu sindikata i nije uradio ništa, osim vlastite koristi. Krije svoju platu i uvlači se političarima. Ah da, znate li da je njegov sindikat nelegalan? Ima presuda.
@klixoris nije njegov sindikat nego svih zaposlenih prosvjetnih radnika!
SIVRO KRMAK DEBELI !!!
Elokventna neka direktorica, trebalo je osmisliti riječ ' halabuka"
@fbUser1594824416 hahaha, meni baš simpatičan izraz
Savudin baca dimne bombe
Eee da znate šta ne znate....o ovom divnom gospodinu
Jadan je sindikat kada mu je ovaj punoglavac predsjednik.
pogledajte ovu facu pogledajte ovo odijelo,ovo BiH
Jao, pa zasto slika, mogli smo i bez nje.
Pogledajte samo tu glavušu. U normalnoj državi najviši akademski domet ovog kapitalca bi bilo sortiranje goveđeg mesa.
Aj ne ser. Sivro da je neko drugo dijete u pitanju bilo prošlo bi bez pompe, eto o tebi i pprtali moraju pisat.Fino ti je žena objasnila a ti ko at navalio ..