Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ova stvarno nije citava - ne bi trebao niko nista reci o hapsenju Karadzica jer bi to nekoga moglo uznemirit?! Ne da njoj fale neke daske u glavi, njoj nedostaje cijela taraba
Ova Brkic mora da nije normalna kada govori o pomirenju.Pa jeli njoj jasno da mi sa ovim majmunima - srbima sto zive uinat nama u Srebrenici mozemo samo preko cijevi traziti pomirenje.Brkicko da je tebi neko pobio fameliju i to sto je samo druge vjere dali bi ti pristala na pomirenje.Ovo ja najveca glupost koju sam cuo cuj pomienje.Fali tebi Brkicko nekoliko dasaka u toj tvojoj mahnitoj glavurdi.