Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zaboli i da je svaki dan, Dan republike, je.es to daj mi infrastrukturu bolje zdravstvo i skolstvo sta me briga za praznik.
Racionalno razmišljanje!
Molitva svih naših političara: Oče naš koji jesi Audija mi donesi, neka se sveti ime tvoje i neka bude metalik boje, u ime oca i sina da mi Audi bude pun benzina  i još te nešto molim Bože da mu sjedala budu od kože
GDJE JE SINIŠA KARAN !? PA VALJDA U GUZOVE... 😜😜😜
Samo vi političari zakuhavajte i narod preko vode žedne vodite.Nahuškajte ih i na rat kako bi sakrili svoje krađe.JA sam jednom nasjeo jer sam bio mlad ali moja djeca neče ubijat i ginut za vaše lopovluke. A kad rat završi počnite ponovo prosit od MMFa na tobožnu obnovu i kapitalne projekte. A naivnima podjelite ordenje ,što živim tako i umrlim za vaše lopovske projekte. Propagiraj te tobožnji patriotizam(naivčina koja glumi topovsko meso)
NIsta, ovaj im fol vec ispuho. Vidi se da nemaju ni muda ni ledja.
A poslije i rata, kojem se mnogi raduju, jer poslije tog rata entiteti vise nece postojati.
A mozda ni mi,ko zna ko ce gdje,i kad.Ti da ista znas o pravom ratu nebi pricao gluposti.A ovaj nas zadnji je bio smijurija za onaj pravi.Samo da znas.
@dillbear Radujem se pravom ratu, da se prebrojimo i da ovi opet u Minhen razgule, ne trebaju nam, svakako su bez ikakvih zasluga naglo postajali direktori. Zivio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od zločinačkih i genocidnih političara može se samo očekivati novi zločin i genocid jer samim referendumom potvrđuju zločin i genocid koji su počinili u minulom ratu te zbog toga zločinačku i genocudnu tvorevinu treba što prije ukinuti.
bice kmecanije uTrokutistanu posle Referenduma al zamisli da na Referendumskom papiru umjesto "jeste li ZA ili PROTIV Dana RS",..glasace u RS 'iznenadi' listic "Jeste li "ZA" ili "PROTIV" NEZAVISNE DRZAVE REPUBLIKE SRPSKE" Dok u nevjerici poturice i svi pokusavaju iz svojih zvalja da izvuku Srpsku cizmu,..RS ide sa 98% nezavisna. Rusija i Kina odmah priznaju novu 'mladu evropsku demokratiju',..za njima sve drzave BRIKS-a sto je preko 60% planete
djebazapelo---i ja kad bijah mlad i glup ko i ti sad, sam imao puno zelja.
@nino57 eh,..nazalost i kazem nazalost,.nit sam mlad nit sam glup,...nazalost! A ti knjige u sake, pa se obavjesti da niko nikada u Istoriji na kraju krajeva nije Srbe mogao zaustaviti da urade kako hoce i sta zele, ne bitno za vrijeme ili ratove. Znas kako ce vam biti,...sve gore i gore, jer ste mladji od mog Golfa dvice, a gluplji i naivniji od Mije i Sulje iz viceva
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
konju jedan nemate vi republiku nego samo vase ime genocidna republika srpska-niste ni blizu statusa republka
"Siniša Karan o odbijenoj žalbi: Referenduma će biti, mi već imamo potrebne podatke" Dragi SIniša, ne samo podatke, vi već imate i potrebne REZULTATE... hahahaaaaha, loooool, piš (od smijeha)
dosadni ste s tim kmecanjem vise
Obama je zabrinut zbog odluka ustavnog suda, zbog toga večeras neće qrisat' prvu damu...
Milorad bin Dodick abu Ronhil. Ukida Sumsku i vraca se naciji svojih predaka Bosnjaka pravoslavaca.
neka ti je laka crna zemlja junace,ti si ponos svakog pravoslavca.pozdrav za navijace Rada
ko o cemu srbi o referendumu a nisu ni svjesni koliko su oni ovdje ne bitni ,niko vas ne jebe ni 1% , referendajte kurcima nasim u nasoj jednoj jedinoj BiH :)
Referenduma ce biti ako se u medjuvremenu ne otkaze. Dakle, more bit bidne, a more bit' i ne bidne (da me ove SELJACINE bolje razumiju). Sutra ce nas glavni SELJAK da dogovori izlaznu taktiku sa zamisljenim vozdom. A seljaku danas ambasadori sve vec fino rekli.
Avakva kakva je BiH treba je ukinuti i to da se nezna i da je ikad postojala. Pa jel ikad iko proveo bilo kakvu odluku suda? Da ima kakve drzave osobe koje ne postuju odluke suda trebale bi biti procesuirane. Godinama gradjani trpe politicko nasilje, fasisam, jezik mrznje i niko ne odgovara. Ponavljam DRZAVA SA OVOLIKO POLITICKOG NASILJA, FASIZMA,NACIONALIZMA NE TREBA NIKOME. Ako ne mozete da napravite bolju ne treba ni ovakva jer smo vec postali kao cigani raseljeni po svijetu.