Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete to otkaciti macku o rep jer sad kriminalci opet imaju svoju vlast i nista od toga jedino mozete dobiti batina
Mislim da su protesti ispred suda i najlogičnija odluka, neka malo pritisnu na tužioce i sudstvo jer u sudu su isto korumpirani kao i političari a manje se piše. Naravno, nisu svi isti, ali generalno sudstvo slabo radi svoj posao.
Nediraj te ih vi ste ih izabrali....
A jesmo glup narod, idemo zapalit zgradu kantona izgorila i dovidjentos, ajmo sada zapalit BKC pa ne i on izgori i dovidjentos pa do kad cemo palit i rusit svoje i navlaciti gnjev obicnog covjeka da nemoze na posao stici zato sto dok vi blokirate saobracaj ministri lijepo pijuckaju cokoladice i zaboli ih kad ce ona jadna policija nesposobna da sebi kapu nadje na glavi da "oslobodi" saobracajnice. Nego lijepo po litrenku benzina imate adrese prebivalista svakog ministra i funkcionera pa lijepo palite njihove kuce ja mislim da cete im tada sigurno privuci paznju. NECE SE NISTA PROMJENIT DOK NECIJA GLAVA SA RAMENA NE SLETI.
kriminal i korupcija su pustili korjenje dovoljno kao crni bambus,,,,kako god okrenes mislim da ga je nemoguce ukinuti,,od smecara pa do visoki kravatasa svugdje ih ima vecina su..
Sanja, vjerovat cu da je sarkazam u pitanju, tragicno bi bilo da nije.
hahahahaaahahaaaahaha razvalite ih
Zar nije logicnije napraviti neku listu zahtjeva i izabrati svog predstavnika i to uruciti osobama nadleznim za te oblasti. Ne vidim efekat ovih "protesta", odnosno blokada..Vise stete blokadama se nanese prolaznicima koji negdje zure, a ovi kojima se obracaju sjede u kancelarijama, kad bude kraj radnog vremena, ovi se vec razidju i kao da nista nije bilo. Sutradan opet na repeat.
tuzla je selo nihove cure neznju nista je ajfon ni interet sljeanke hahaha
A i ti si dobro napisala, bez greske. hahahaha
Sanja dođi ta de čika Tuzlak ošine kundakom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dajte im po zlatnu kašiku i nek idu kućama ljudi.
hvala, tvoj sud i misljenje mi mnogo znace.