Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast hrabri ljudi, samo naprijed i nedopustite strankama i njihovim prstalicama da vas usute !!!
VUK SIT OVCE NA BROJU!!! Pa sta ako smo ja i bakir kriivi???PA STA AKO STE ISKORISTENI?=???PA STA AKO JA I BAKIR IMAMO MILIJARDE???PA STA AKO JE TO SVE OD POSLIJE RATA?*?? Pa sta ako sam bio u podrumu DOK SU BORCI GINULI?? Pa sta AKO JE MOJE POLA SARAJEVA??? Nije vam dosta penzije 300km???DOBRO PROCI CE IZBORI PA CE MO VIDJET ONDA OCES LI BIT ZADOVOLJAN SA 200
vlada ks na celu sa zeljkovicem je unistila sva preduzeca u kantonu i sada pokusavaju pobjeci od odgovornosti, sve to treba procesuirati i krivce strpati u zatvor
Zeljkovic i kompanija su unistili sve sto su stigli. U KS ima toliko unistenih preduzeca da treba dosta god da se oporave.
Ma narod je pokvaren
Svi oni koji nesto ocekuju od vlade KS uzaludno to rade. ipak su oni najveci krivci zasto i ove stvari u KS nisu kako treba !!
Svi se moramo ujediniti i reci dosta je nesposobnim i korumpiranim politicarima. Nema vise razlike! Ovo je pitanje i naseg dostojanstva. Jesmo li spremni konacno pokazati zube!