Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prdonciceva gamad,,, hebo vas prijatelj cetnickog dobrovoljca Vucica vojvoda Radoncic koji manipulira vama pred izbore, svake izborne godine prdoncic istjera svoju gamad na ulice i pali i rusi drzavu.
Sitnas i jeftina duso, da li znas kako je imati porodicu i djecu koja se skoluju, a ne primati platu?????????? J.bao te Lagumdzija koji te placa, a onda i Radoncic koga konstantno blatis i vezes za sve.
A Lagumdzija, Tihic I Bakir oni ne ruse ovu drzavu, oni je razvijaju je li????
Pocrkajte, vasa je ovo drzava, vi ste htjeli ovako.
samo mirno protestvujte jer to oni i hoce. pa kad pocnete jedno po jedno umirat na tom asfaltu....to ce biti njihov bingo.