Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što je ovaj "zlostavljač u porodici" morao imati punđu? Nekako mu kvari rejting :D
a zasto uvijek ispada da musko zlostavlja zensko? mnogo cesce je obratno! zene maltretiraju muskarce kako svojim ponasanjem, ljubomor, stalnom cangrizavoscu, nevjerom i ponasanjem kako joj treba sloboda i ne zna sta hoce...to izludi i mentalno i fizicki muskarca da oboli totalno u svakom pogledu...to je kontinuirano nasilje ponasanjem od strane zena! samar je samo refleks muskarca na mentalnu torturu od strane zene kojoj je odavno poremeceno mjesto u drustvu i porodici!
evo pogledajte, puno bolje objasnjeno kako tuci zenu i zasto, http://www.youtube.com/watch?v=ksAiUhqNrG4
sve vise ce se vidjeti i osjetiti velki razmak izmedju vremenom i politikom prosjecnog ,ogranicenog, i onog sto dolazi.. mladi ljudi furaju sto na sat, sto je i normalno, ..i kako oni dozivljavaju sve sto se oko njih dogadja i na koji nacin reaguju, je sve skupa pozitivno i - hocemo jos !
je samo simbolicna predstava, mamlazi.. nije bitno sta vidite , vec o cemu se prica, i protiv cega
Zar nije maksimalno Zlostavljanje u porodici poslati dijete na ulicu da prosi ? Sigurno na 10 semafora u gradu imate djecu prosjake svaki dan..... umjesto sto se preseravate sto njima ne pomognete !?
staaaaa..... zar jos nije gotova kljujusa. bum, tras. bang, k.u.r.v.o, sljap, n.a.n.u ti j.e.b.e.m ......
@ko Ne seri, Nejra je cura na mjestu, sta treba sa svoje 24 letiti da se uda ? Nije budala. Proputovala je i ostvarila vise nego sto vi zli jezici mozete da pozelite da ostvarite do 50ih, sjedeci ovako i pljujuci po ljudima koji nesto rade sa svojim zivotima. Samo iskompleksirane tuke lete da se udaju, prije posla/skole/samoostvarenja - misle ceka ih bolje. Da su u pitanju bilo koji drugi muskarci, mozda bi i razumjela, ali radi se o balkancima koji su nauceni od svojih da je zena tu da sluzi i da se izivljava na njoj. Zato pssst !
Ali uvijek se nadju neki pojeinci koji popljuju sve sto se radi. Mnogo je nasilja u porodici, zlostavljanja zena i djece i treba jos ovakvih performansa da se uradi. Treba pricati o tome. Zene, krenite sa treninzima samoodbrane pa budalu prebijte kada krene na vas i vase dijete!!!
treba hi tuc,zemske su za to samo i za .......
dobro se frajer naucio, ne moze se ovo glumiti. bice od njega nesto.
mirza mrgan se lik zove.. neko je pitao, pa da kazem :) slatkis
Mirza maltretira trebe samo na televiziji :)
Svaka cast na zalaganju i vasem trudu skretanja paznje na ovaj problem ali mislim da ovo nije potrebno, prvenstveno radi toga sto smatrate ljude idiotima i sebicnjacima (znamo i mi sta bi uradili da smo mi sami ili neko koga poznajemo u takvoj situaciji) Druga stvar sto je neko i spomenuo prije mene je, da svako bira kako svog partnera tako i nacin zivota... djevojka sam, i imam u okruzenju i medju poznanicima slucajeva tzv nasilja u porodici i tvrdim da su zene krive u 99% slucajeva..desi se jednom, desavati ce se tokom citavog braka. pa zaboga razvedi se, otidji od tog hajvana a u svakom slucaju, svaka od njih je bila upoznata prije braka ili prije stupanja u zajednicu, karakter i narav tog covjeka... U drugom slucaju, tacno je da postoje ogromni broj slucajeva malltretiranja muskaraca od strane zena (kako nekontrolisanog trosenja para, lazi, zvocanja bez ikakvog razloga kojima lijece svoje komplekse i zivce nad njim i td itd) a i 90% zena se i nakon toga vrate tom covjeku tako da
Mislim da bi bilo pametnije da u izlogu glumačka ekipa simulira naše političare i predstavnike MMFa kako pregovaraju kreditna zaduženja i kako nam navlače dužničku omču oko vrata. Sobzirom na broj nepismenih i polupismenih birača u ovoj, nazovimo je tako državi, ovakav show u izlogu bi bio mnogo potrebniji.
Događa s klix.ba? 48 komentara, a još nijedan na temu da je i.sl.a_m kriv za nasilje u porodici? Mora nestalo struje na Palama pa ne može vrijedna elita na svoj posao danas.
Što malo ne napravite to kako izgleda kada žene povazdan rondaju muškarcima i to najčešče bez razloga, ima nas muškaraca kojima žene povazdan rondaju i onda uteknemo iz kuće da ih više ne slušamo. ŽENE SU SE IZBORILE ZA RAVNOPRAVNOST, A USKORO ČEMO SE I MI MUŠKARCI MORAT BORIT ZA TO!!! NISMO MI VAZDA MUŠKARCI KRIVI!!!