Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu puno sr...samo da vam jedno kazem,prvo da se napravi ili popravi vaspitnopopravni dom za maloljetnike,a drugo,netrazite nista od ovog celavog Silajdjica to je ista bagra ko i onaj drugi Silajdjic.trba pokucati na druga vrata kao npr.Borovac , Komsic ili ako Bog da uskoro KLJUJIC
SRAM VAS BILO NA NJIMA HOČETE DA DOBIJETE BODOVE ZA IZBORE KAKO VAS NIJE STID VIŠE SAMIRU PAMETNA KOSA SA GLUPE GLAVE POBJEGLA SVI ZNAMO SAMIRE KADA SI ZAVRŠIO FAKULTET I KOLIKO SI GA PLATIO CRKNI SAMIRE SKUPA SA SVOJIM SLJEDBENICIMA ŽIVJELE NEVLADINE ORGANIZACIJE
Vi i vase nadlezne institucije hahahah .Guzonje i hostapleri u foteljama,a pucanastvo ko pucanstvo-osisane ovce.
srisri, ne seri, ziv bio. Svoje komplekse lijeci u nadleznim institucijama. Naravno da se treba pozabaviti oko ovog pitanja i dobro je da postoji ovakvo udruzenje. Trebaju da ga podrze svi roditelji. Naravno da bi pomoc iz vrha dobro dosla.
Kako će išta tražiti od ovog korumpiranog hohštaplera (Imam pismene dokaze da jeste korumpiran još dok je bio ministar. Uostalom, sam je izjavio da je nesposoban i da mu je propao projekat stanova za mlade i obrazovane).