Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halooo Beri, Dr. Nijaz Durakovic je objasnio da su u jeku Dudakoviceve ofanzive Alija i Haris poslali Sacirbegovica u Genevu da poptise da \"Srbima pripada 49% BiH\", mada nisu dobili saglasnost ostalih clanova Predsjednistva za taj potpis, Bez tog dokumenta, kojega Durakovic zove \"rodni list RS\" je Dudakovic tj. Armija Republike BiH imao pravo osloboditi cijelu BiH. Taj papir u cetnickim rukama je bio opsnov da UN zasutave Dudakovica, jer medjunaordni sporazumi se moraju postovati. \"Hare\" je 100% UDBA.
Sta ce im Radmanovic, imaju Harisa da predstavlja \"Srpsku\". Mesic ne bi vjrovao Radmanovicu, a \"Hare\" ga mozda uspije izraditi.
haloooooooooooooooooooooo....jeste armija osvajala...ali sta je Klinton rekao...ako ne prestanemo da ce nas bombardovati...I jeli tu Haris kriv??....drugo...Dejton je nametnut....i morali su ga potpisati...trece....ta policija....pa fino je covjek rekao...ide po etapama...sada nije moago vise da pevari Dodika...al doci ce vrijeme kad ce ga zajebati i ukinuti je...sve u svemu...moje je misljenje da su samo Haris i Zeljko pravi politicari u BiH
Tako to bude kada se sastanu dvije komunjare i jedan neomuslimanski fašist i nezahvalni lajavac? nadmašio sam sam sebe po dužini komentara ali ovo sasvim jasno opisuje o čemu se radi?
Trebali su se obratiti i Sanaderu,HDZ je krivac za mnoge stvari.
............................................................................................................................ Bosna i Hercegovina za dobrosusjedske odnose sa Hrvatskom, ali ne na račun BiH, navodi se. ............................................................................................................................ Ko god je ovo prozborijo mogu reci da je pametno prozborio, zna se da seHrvacka odavno siše struju od nas a da to neplacaju, ljudi imaju dzaba struju, dok naši rudari spajaju kraj sa krajem.
\"Hare\" jeste cetnicki agent. Koji bi istnski musliman potpisao da cetnicima pripada pola BiH kada je Armija oslobadjala jednu bosansku cersiju dnevno, a cetnici bili u totalnom rasulu? Koji bi pravi musliman pomogao Dodiku i spasio policiju RS od Evropske reforme i to poslije presude za genocid trazeci \"Protokol\" umjesto Evropske reforme? Koji bi pravi musliman pristao da Srebrenica bude u RS? I ne samo to. \"Hare\" prevari Srebrenicane, ubijedi ih da ne traze izdvajanj Srebrenice iz RS, poslije presude za genocid, rece im da je bolje da on kasnije iskoristiti presudu da ukine policiju RS, a onda legalizova polciju RS. A ni Lagumdjiaj nije bolji. Udbasi su likvidirali sve one koji nisu izdajnici, osim sto im nije uspio pokusaj sa Seferom.
kako te nije stid nazoivati Harisa cetnickim agentom...trebao je pustiti 95 da te zakolju ti cetnici koje spominjete...svi ste se radovali kada je dejton potpisan...a sada kudite(to vas zlaja cigan lozi)...
Skupila se Ustaska banda oko hotel Granda.
a šta je onaj treći? ostao u sobi gledat tv, ili ga uopće nisu poveli, šmrc
sta god su radili jedno je jasno \"KRIV JE DODIG\"
Samo se nadam da je nekada neko dojavio Mesicu da je \"Hare\" cetnicki agent i da se pazi, da mu nista ne vjeruje.