Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost Bosne i Hercegovine,reforme koje EU-ja zahtijeva: 1.Jedan Predsjednik 2.Jedna Policija 3.Jedna Zastava 4.Jeda oficionalni jezik Bosanski 5.Jedno Ministarstvo tuzbe i suda 6.Jedan poseban sud za ubice muslimana po cijeloj Bosni i Hercegovini 7.Jedno specijalno ministarstvo za ucenje kulture,tolerancije,humanosti i postenja cetnicima i ustasama 8.Jedna i Jedina Bosna i Hercegovina sa svojim grancicama 9.Jedino bez genocidne RS-e i integritet Bosne i Hercegovine 10.Jedino da se cijela EU-ja izvini za sve podrske i ucestvovanje etnickim ciscenjem muslimana po Bosni i Hercegovini i garantuje da to vise nikad nece sebi dozvoliti...! Sanjaj sanjaj naivna i predobra celjad ove lijepe zemlje bosne i Hercegovine... Ima vec odavno EU-ja ruku na tvojem blagu...iz coska mracnih sila ona te davi i ubija vec odavno...ONI SU TI STO SU ODUVIJEK VODILI KONCE OVDJE VEC 20 GODINA...ONI SU TI STO SU DAVALI ZELENO SVJETLO KOLJACIMA MUSLIMANA...ONI SU TI KOJI CE DANAS DA NAGRADE SVOJE KOLJACE MUSLIMANA..!ONI! BOSNA4EVER!
Sest tacaka al poruka jedna - ako se sami ne pocnemo dogovarat - ostacemo na dnu. Religiju ostavite za kuce. Haj bolan vise da se mrdnemo sa dna. Hajde da radimo stvari oko kojih se mozemo slozit a razlike ostavimo kod kuce.
Ahmete svaka ti cast nije problem sto ste vi vjeru promjenili bar danas je to maltene postalo normalno problem je kada neki poput ovog gore debila pocinje da laze i izmislja neke gluposti u koje niko normalan ne moze povjerovati nas Srbe nervira to licemestvo sto ne bi rekli dobro sta bili smo Pravoslavci sada smo Muslimani kakve veze ima ajde da se zbog toga ne ubijamo ali ne, samo procitas komentar ovog Hase i shvatis s kim imas posla pozz za normalne
@ahmete-lazni..., ti si mozda oduvijek bio srbsko kopile...dok su ovdje oduvijek bili BOSNAJACI-muslimani,kristijani,katolici,pravoslavni,patareni itd. Hajd ti idi prat mozgic ne-obrazovanim svojim bralima i saucesnicima genocida Bosnjaka,vase fasisticke metode pranja mozgica nece proc nikad kod pravih Bosnjaka! Krst podrzava krst ok,danas je evropska jadnica s vama,al ne zaboravi da vas je ta evropska jadnica dva puta klala i silovala,do daske porusila beograd i krstaskim ratovima unistila Contantin-grad,prestolnicu pravoslavne crkve...hehehehe Pljujete po turcima i muslimanima a sigurno su vam oni bili oduvijek veci prijatelji od evropske jadnice...
A da se vratimo vjeri pravoslavnoj? Ja znam koju je Slavu slavila moja familija ,dok smo bili hriscani. Kakve veze mi imamo sa Arapima pa i sa Turcima.Vecina nas ipak vodi porjeklo od nasi komsija Srba ,a nesto i od Hrvata .Selo odakle poticu moji je blizu srpskog sela ,gdje vecina ima ISTO PREZIME KAO I JA.Brankovic. Znam da ce sada mnogi da se ljute,ali razmislite malo .Srbi nikada nisu bili muslimani,a velika vecina nas su bili Srbi i svi mi to znamo makar u sebi.
a dje je sedmi? ukidanje genocidne tvorevine RS-ke...?Krst podrzava krst,cijela evropa je od pocetka rata bila s cetnicima,sad se dobro vidi sve!
Tanjug je imao uvid u dokument isto kao što i moja baba ima uvid bacajuci grah.