Slavili uz sokove, kolače i pjesmu
0
Šest mališana Doma Bjelave prvi put sjelo u školske klupe
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno!
bravo mala raja, da do doktorata dogurate....i da do tada doktorati i diplome nesto znace!!! sretno
Koliko ja znam ovaj direktor je vec preduzeo neke mjere i dogovorio u narednom periodu lijecenje od strabizma djece koja su smestena u \"Djecijem domu\" sa italijanskom organizacijom \"SPRPFONDO\".
srce mi ko Amerika...sto neko rece, ovo je informacija, kakve treba ovaj portal cesce da objavljuje
Dusice male, nek im je sretno i da im skolska godina bude ispunjena zdravljem, znanjem i srecom.
ja mislim da se moze izlijeciti na ilidzi ima klinika svjetlost koja je inace iz Zagreba i uspjesno rade svaki zahvat koji ima veze sa okom trebalo bih se to malo raspitat kod njih a ja Garantujem da ce to oni BESPLATNO uraditi GARANTUJEM !!!
Neka im je sretno, i da izrastu u pametne i dobre ljude. Pitam se, da li se strobizam kod jedne od djevojčica mogao izlječiti.
Duse drage,nek\'vam je sretno!!!
Super vijest i sretno bilo!
Sretnooo :)