Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čisti populizam od SDA , sad kad nisu na vlasti predlažu smanjenje plata , a dizali do neba godinama !
Nije populizam, jer su glasali za to da se podigne Vojsci, SIP-i, Granicnoj Policiji i sl. Da je ovo bio prijedlog Sabine Cudic prosjecni Klix komentatori bi uzvikivali waaau super, svijetlo na kraju tunela. Jedini populisti ste vi ovdje! 👊👊👊
Sta vam pametuje ovaj ćutolog, oficir JNA sto je citav rat protiv cetnika bio sa njima u Podvelezju iznad Mostara sa Perisicem , izbacen iz Armije Bih zbog kriminalnih radnji i zasjeo u fotelje 15 godina. Zadnje je dao komesara hrvatima . Uzas .
Zasto je razlika izmedju najmanjeg i najveceg koef. 10? To treba smanjiti na 4 pa nece biti socijalno neosjetljivi i borit ce se za napredak malo bolje...ovako, boli ga uvo jer njemu dosta, a narod nek se snalazi.
Kako su odmah konstruktivni i obzirni kad su u opoziciji. Kud ih bogdo ranije nismo otjerali u opoziciju pa da budu ovako fini.
boze zar ovi iz sda stvarno misle da je narod toliko glup?
Ovo je licemjerje!!!!!
Cega se lik dosjetio,sad kad je vidio da nece biti,pa da mu se smanji plata.
NE POVEĆANJE VEĆ UKINUTI KOEFICIJENT OBRAČUNA PLATE KOJI IZNOSI NEVJEROVATNIH 8,5. Poređenja radi to je 8 mjesečnih plata policajca i vojnika ili 14 mjesečnih penizija jednog penzionera!
Samo za sdha ,retroaktivno od 2000 god.
Cirkus ko predlaze ovo, ali bez obzira na to mora im se smanjiti placa bar za hiljadu ili dvije.
JeKo Šerif...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Što nisi predložio npr. da plate budu na državnom nivou 3 : 1 a ne kao što je sad cca 7-8 : 1
mumine na vakat si se sjetio. Haj sikter u Kokorinu.
A sto ste ih povecali prije par mjeseci ako ste sada kao protiv? Dajte nam logicno i suvislo objasnjenje.
Ima l' Špago zamjenika?
Ima Maric, ista sorta -podvelezje.
Šera ne šeri.