Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce pubertlije da pametuju kako bi ih kresnuli..
Nista ovo....bolje one banjalucanke
koliko vlah.injica k\'o da nije trka u Sarajevu...
Vjerska policija Islamske Zajednice Molimo sve \"mosnjake\" da iznesu svoja saznanja o ucescu muslimanki u ovoj manifestaciji zenstvenosti Isto tako ovim putem Vas \"dragi mosnjaci\" obavjestavamo da ovakva dogadjanja nisu u duhu islama i da su u suprotnosti sa zakonima SERIJATA Seric
bolje su bile banjalucanke, ali svejedno odoh da ga bacim.
Iskreno,nisam misica,imam celulit,nemam najjace trbusne misice na svijetu ali barem necu ono sto smatram slabijim adutima pokazivati sve dok ne budem samouvjerena da i to najlosije izgleda odlicno! Ziva sramota je vidjeti ove mlitave noge i guzove,celulit kao da imaju preko 40 godina! Sta je ovo?? Ti ovo nazivas lagano sportskom varijantom?? Druze nisi ti vidio kakve misice mogu zene da imaju i to da budu lijepi a tijelo zenstveno! Mogao je ispasti simpatican event od ovoga ali koliko vidim sve se svodi na odsustvo fizicke spremnosti,na sta su se svele mlade djevojke ccc...I upravu ste,nos do neba a sise do pupka i guzica do poda! Samo vi zenske hapajte cevape i burek dok malo pametnije zene ce srediti ishranu i biti u formi.Stvarno,djevojke iz Banja Luke ispadose zgodnije!
vjerujem da ti izgledas ko sa reklame :P
SLIKA BROJ 3 ,CURA BROJ 36 KOJI JE OVO K...C S NOGOM???
Koje glupače bog te a najjača mi je ova što je pala na dupe na cilju :)))
sta je pojedinci sad vam krivo sto su djevojke sa pala pobjedile
morala je pobjediti kada je instruktor skijanja cura ima kondicije
Jadnici podrumaski, cure su za 10. Lagano sportska varijanta.
Gleda 11. slike majko mila...ima li ijedna da ima ispod 80 kg????? :S Kako su ove nase sarajevske \"trebice\" propale....a gdje nece, ne mozes im prici kolko je to nafurano, pa i logicno onda da ih niko ne odrzava u formi ko one banjalucanke od prije par dana ;))
koje kretenuše ccc
kako bi ih kresnuo... salu na stranu, celulita alaam.
Gledam ove slike pa mi nesto prahnilo..
Hhahahah majko moja. Pa one ribe iz Banjaluke mogu ovim da drze lekciju kako se izgleda. Ovo je haos. A novinarstvo je dno: Je li neko vidio u tekstu gdje je bila ova trka? Svi znamo lokaciju, ali, ipak ovdje je profesionalnost dno. Oooo