Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ vidi se i kakav si ti covjek ,znaci oni siromasni nemoraju ni da studiraju.Covjek se bori za studentska prava sto ne znaci da nepostuje .E koji si ti jad.
studenti trebaju da svoje stidiranje placaju iz svojih dzepova kao i svugdje u svijetu, za godinu recimo 115.000 km i vise. samim tim sto ne postujes zrtve srebrenice vidi se kakv si student i potencijal majmu ne jedan.
Nego, hoce li studentski parlament sta uraditi za studente? Recimo inicijativa za poboljsanje studentskog standarda, prevoza, nabavka knjiga, racunara, studentske menze, odjeca za siromasne studente, stipendije....
svaka cast vrijeme je bilo!!!