Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sretniji bi bili da nama popularnost pada, a da država BiH jača" HAHAHAHAH baš me lijepo nasmija!!!
A ti mene, pa ovako bi svi trebali razmisljkati, gledati drzavu a ne sebe...
@ved Da li stvarno misliš da ovi levati misle dobro državi, pa 20 godina su na vlasti, što tad nisu mislili na državu?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nadamo se da ce gospodin Semsudin Mehmedovic preuzeti vodjstvo SDA i da ce uistinu reformisati stranku. Dosta je vise bilo Dodikovog poltrona Tihica!
Eh da je srece pa da se isto desi i kod crvenih kmera i u Avaz dd privatnoj stranci crnogorskog kesarosa koji je sljegao u Sarajevo sa obronaka Durmitora negdje prije rata, vjerovatno po zadatku srbijanskog DB-a.
NAKON ŠTO MEHMEDOVIĆ IZJAVI DA JE SPREMAN BITI PRESJEDNIK SDA_A SASTADOŠE SE ODMAH FAHRO I SULEJMAN .. ZA OČEKIVAT JE DA SIPA OPET POPIMA MEHMEDOVIĆA.. ČOVJEK NIJE SVATIO DA ĆE TIHI(Ć) ZA ŽIVOTA BITI PRESJEDNIK SDA JOŠ SAMO DA FAHRU PREVARI KAKO BI AVAZ POČEO NJEGA DA UZDIŽE .. TIHIĆ JE DALEKO NAJBOLJI POLITIČAR ZA BIH MENTALNI SKLOP.. IGRA FANTASTIČNO, PRIĐE PROTIVNIKU BLIZU ( KOALCIJIA) KAKO BI GA UNIŠTIO.. KO NE VJERUJE, NEKA PITA ZLAJU LAŽOVĐIJU, PARDON LAGUMĐIJU..ZAHVALJUJUĆI TIHIĆU, IZGUBIO JE NAJMANJE 40% GLASAĆA ..TAKO ĆE I SA SBB NAPRAVITI , DA IH SAD PORAVNA KAD IM MASOVNO GLASAĆI ODLAZE A UBACIO IM JE DOBRE "INSAJDERE" IZ SDA, KOJI DANIMA FAHRU SAVJETUJU DA JE KOALICIJA SA SDA PRAVI PUT .. GDJE POČINJE BIH, TU NE STAJE KARAKTER :-)
treba reorganizacija kadra,podhitno
Vidjaj ovih kako su se raskokodakali kao kokosi(SDP,SBB) Šemsu za predsjednika!!!!
SDA je potpisala Dayton i de facto stvorila rep srpsku. Hvala Izetbegovicima jer su nam navukli ludačku košulju!
@virus pa ja dobro si rekao, mi ne znamo montirat, ali ste zato vi dobro ispekli zanat lopovluka, varanja, laganja, krađe i ostalih radnji "za dobrobit Bošnjaka"
joj što ne mogu ovih SDA-ovskih kriminalaca. Boli me briga za njegovo hapšenje. Zanima me šta je kao zastupnik uradio za sve ove godine osim što prosipa šuplju priču. Ništa. Kao ni njegova stranka. Sreća pa su out.
Sem(p)su za poslovodju
U jednoj nedavnoj fb diskusiji sam rekao "Prosječnom Bošnjaku su najbolji oni političari koje Srbi najviše napadaju - pitam se koliko treba platiti Dodiku pa da te nazove najopasnijim neprijateljem Srba pa da odmah postaneš "dobar" - još ako te direktor SIPA-e na par sati uhapsi - BINGO ! Nema boljeg od tebe"
U ovom momentu kada je ekonsomsk situacija u BiH jako loša i kada nam prijeti dužničko ropstvo spram MMF-a nama nisu potrebni političari "galamdžije" već razumni ljdui koji će nas izvesti iz krize ...
Ja razumijem da u svakoj stranci ima dobrih ljudi i losih, tako isto razumijem da svako ima prijatelja i neprijatelja, al nerazumijem Kako ovdje pojedini SELJACI mogu da pricaju o Semsudinu kad kao prvo nepoznaju covjeka, drugo neznaju koliko je taj covjek ucino za drzavu BiH , i oni ga nazivaju zlocincem i lopovom, ja licno nepoznjem Semsudina Ali poznajem njegova djela Sta je sve uradio, i reci cu vam, mislim pojedincima. SELJACINE prvo ocistite svoje dvoriste ili avliju pa onda pricajte o drugom.Nije ni cudo StO nam je tako losa drzava jer kakvi su politicari takav je i narod, zavidan i licemjeran na druge Koji uspiju nesto u zivotu. Cast izuzetcima Ali nazalost imamo najgori mentalitet ljudi.
I kad hoćete ženu pred spavanje da zagrlite, sjetite se vitalnog nacionalnog interesa i proći će vas želja. hahahahahahaaa Ili možda Tihićevih ušiju :D
amko ne seri
Sad amina, pa sutra amko! haj vise napisi iskreno da se zoves Srbalj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel' nam bitnije da spasimo živote najmlađih naših i riješimo pitanje JMBG-a ili koji će glavonja sjesti na prijestolje lopovske stranke, u kojoj su ionako svi isti, jedan do jednog,? FUJ!
Bices ti bibliotekar u KPZ-u.Ako bog da.
Mislim koga briga ko će biti novi predsjednik SDA? Ne znam kako bi mi dan prošao bez ovog prosvjetljenja, hvala klix! Ista govna, sve do jednog, koja razlika?
i govna se razlikuju
dobaw daaw (smajli sa retardiranom facom) ja saw amaaaw, twenw welje (smajli koji bali na nos i usta) miljan miljanić mi je kawo matew u wiwi, a mi miswimo da mi je iwica otaw. kad me mama wodila, u stvawi dok me wađawa, satwno je pwdila (smajli koji se porađa i prdi) biwo kako biwo, ja sam amaaww :)
Kako se dolazi na listu izdajnika? Kako prepoznati patriote i cuvare Republike BiH? Vidim da neke patriote jos uvijek ne znaju odgovor na ova dva vazna pitanja. Ja cu vam dati odgovor na ovo drugo pitanje, jer se po njemu prepoznaje odgovor i na prvo pitanje. Uostalom imate ovdje tipican primjer izdajnika kao sto su Tajra Adembegovic, Lara Imamovic, amko.amko.39, mocartbl i drugi sitni partijsko-patriotske poturicko-posrbicke marionete. Nije vam poznat pojam “PAREZIJA”. U antickoj Grckoj su bila dva tipa parezije: kada bi nekome bilo od vlasti zagarantovano pravo da govori protiv iste vlasti i kada bi neko govorio protiv vlasti koja bi ga zbog njegovog govora proganjala. Ja sad kada pisem o pareziji, onda mislim na ovaj drugi tip. Inace o tome su puno pisali Michel Foucault, Gramsci i Edward Said. Pareziju opisuje i Dragi Pejgamber Muhamed a.s. kada kaze: “Reci istinu. Pa makar i gorka bila.” Ili kad kaze: “Najveci dzihad je da vladaru kazes istinu u lice.” Taj, dakle, koji kaze istinu, a zna se da ce snositi velike posljedice zbog javnog kazivanja istine, je onaj koji cini pareziju. Sam cin kazivanja istine i svjesnost da se zbog tog govorenja ostaje bez glave, slobode ili privilegije, nam govori da je to stvarno istina, a ne laz. To, dakle, nikako ne moze biti laz (osim ako se radi o umno poremecenoj osobi). Najveci stepen parezije je kada nekome ode glava s ramena zbog njegove borbe za istinu. Evo vidimo da i Semsudin Mehmedovic upravo cini pareziju, jer znamo da ce ga mocnici (mozda cak i iz njegove stranke) sankcionisati za ovaj govor istine. Inace, vec je govorio istinu za Gorana Zubca, pa smo vidjeli sta se desilo. I Budimir je cinio pareziju kada je trazio da se postuju procedure i zakoni, a znao je da ce ga Lagumdzija, Dodik i Covic proganjati I trpati u zatvor zbog toga. I Zeljko Komsic je cinio pareziju, jer nije iskljuceno da ce Lagumdzija i njega proganjati i pritvarati. Sutra ce vjerovatno hapsiti i Emira Suljagica, Atifa Dudakovica i Blazu Stevovica zbog parezije, a Tajla i Lara ce nam idalje ovdje na forumu demonstrirati svoju poturicko-posrbicku pamet i mentalitet.
ee cuj majmunaaa.. tebi izlgeda velika dnevnica pravo dok se nakanis ovliko napisati, ko ce ti to bolan citati, o' sta ti je to?? Idi setaj, igraj se klikera, citaj knjigu nesto radi, pusti ljude da izrazavaju misljenje, ali normalno misljenje ne ovdje ko ti elaborat o tome : "Kako se tihicu i izetbegovicu uvuci i bulju"
Koliko košta ova promocija? Hvala ti. Izvini, ali primjetno je da si malo klimav, odmori se, vjerovatno si se umorio od cjelonoćne smjene. Lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (4)