Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAPA DO PODA SELIMOVICU!
svaka cast SDP, i Selimovicu
od ovih SDP i SBB aktivista nemores dahnut!
hahahaha bravo selimovicu! Trebamo se dočepat FTVa, pa nema nam bakir gdje prosipat svoju huskacku politiku. Fali nam pravo! A brzo ce izbori. Taman one pare sa računa elektroprenosa plus federalna, pa se mozemo necemu nadati na izborima.
smijeniti ih
Selimovicu-svaka cast, ukidaj ove politicki podobne tv staniice, ove sto samo znaju da trose novac na promociju stranaka, ukidaj odmah!!!! Posluju u gubitku svake godine, pa dokle vise!!!!
Sve koji ne obavljaju posao kako treba i koji ne donose nikakav profit i zaradu smijeniti, to su lopovi koji kradu za sebe, selimovicu drago mi je da se neko drznuo i progovorio o ovome!
Da vidim sad ono Udruzenje novinara Bosne i Hercegovine, kako ce se dopisivati sa bilo kim, kad je vidno krsenje zakona od strane rukovodstva Federalne televizije. Isto to Udruzenje treba javnosti pojasniti zasto trojac Borka Rudic, Duska Jurisic i Vildane Selimbegovic krajnje drsko ometaju okoncanje procesa koji se vodi protiv udruzenje jer je UKRALO novac za doprinose svojih kolega novinara. Gdje su tamo sankcije odgovornih, predsjednika i generalnog sekretara, koje se traze kod svih drugih a ne kod sebe. Bagro.
Idi krme poradi malo oko srebrenice sta si se uhvatijo medija
dok je SDP držao ftv pod svojom šapom a lagumdžija bio glavni i odgovorni urednik nisu im smetale nezakonitosti i negativno poslovanje, a sada SDP -ovi jastrebovi staljinističkim metodama nasrću i žele ponovo ovladati ftv - om. Bore se protiv nezakonitosti tako što oni svi od nikšića do selimovića krše zakone i sve donesene procedure ove zemlje
svaka cast selimovicu kazi im
Krajnje vrijeme je da neko drugi dođe ;)
Pa dokle više lopovi, RTV, Željeznice, godinama i godinama, dosta je više majka mu stara, idite !!!!!!!!!!!!!!!!
Molim vas da budemo realni, tesko ce njih neko smijeniti jer su se ustolicili i zalijepili za fotelje, cijenim trud i angažman određenih poltickih stranaka ali ovaj nerad, nezakonito poslovanje i sve ostalo odgovara pojedinim partijama pa nece dozvoliti smjenu iako je ona sasvim realna i ocekivana,. Zaista bih volio procitati da je do toga doslo
\"Statut kuće nije donesen po zakonu, rad Upravnog odbora nema podršku osnivača, dakle, sasvim je dovoljno razloga za razrješenje. Rad RTV-a treba dovesti u zakonske okvire, stabilizovati situaciju i poslovanje\" kaže između ostalog Selimović.
Kao takva, ova medijska kuća može biti produžena ruka nekih politika, što je nedopustivo. Odgovornost zastupnika je da dovedu njeno poslovanje i ukupan rad u zakonite okvire. Ne bih sad govorio koje su to politicke \"ruke\", al sigurno je tako, i sve dok se barem to ne promjeni nema napretka, a da ne govorim o poslovanju dodicne Televizije.