Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom sam cuo od jednog starog djeda da je narod jedna jaka kobila,u pocetku mi je bilo smijesno to sto je rekao,a danas tek vidim koliko je bio upravu
Nema jače od mudrosti starih.. Kratko a efektno
znal ko hoćel bit repriza trubača na tvsa? i jesul isti trubači što su bili kod nerke u sdp centrali
Bošnjački političari nemogu da prediblaju ni djeda mraza…hoce u nato,hoce u eu,hoce s erdoganom i sa arapima a hoce i novu godinu da zabrane pa se busaju u prsa da su stari evropski narod itd….nebuloze čiste…amateri
Mislim da dodig mora odgovarati i za izjave koje navode na mrznju . On je to radio dok je i Incko bio a ovaj ga je raspustio i dozvolio da prica sve i svasta. Sankcionisati.
Gdje su ti mozgovi koji su dosad uzivali drzavne plate. Da dodiga zatvore. Zato sto sije mrznju medu narodima i povlaci druge na rasturanje BiH.
Stara komunjara Beslagic!
Skinut sam sa bana pa da napišem koju.....Sretna Nova godina živi mi i zdravi bili.
E hyebo vam dodik mater svima redom. Vi ste uradili vise na unistenju BiH nego sto ce dodik ikad, Pitajte bakira.. recice vam Sta i? I drugi su. Vratit ce se omladina nek idu. Asim Sarajlic nije kriminalac.. on je borac. dzamijski odbori biraju komsica dvaput... mogu do sutra nabrajat. dodik je mala maca za zelene... pozdrav od Bosnjaka iz Minhena
Ovaj je dobar lik, zato je rijetko u javnosti. Ni TZ i BR nisu progresivni, a kamoli 'stolni' brlozi kamenoglavog i drvoglavog ološa ili fildžanizirana 'prijestolnica'.
Nazivati tuzlu sa 73% Bosnjaka u njoj i 13% ostalih medju kojima su opet muslimani multietnickim gradom je vise nego licemjerno, a pogotvo porediti ga sa Brckom gdje se ne mrste kada trazis obrazac na cirilici. Brcko je po pitanju multietnicnosti druga dimenzija u odnosu na ostatak BiH, i tu multietnicnost najcesce narusavaju Bosnjaci sa svojim hegemonizmom.
Velikobošnjačka politika ostvarila je značajne rezultate dok se radilo potiho, pod krinkom šatro građanske države. Međutim, u jednom trenutku su se obahatili i otvoreno krenuli u ono što je Bakir sažeo u svojoj rečenici 'Prvo ćemo se obračunati s Hrvatima u FBiH, a onda i sa Srbima u RS'. Sada kada su karte otkrivene, kada više niko nevjeruje u patriotske namjere i istinsku građansku državu, imamo problem i blokade.
Nisi ti upoznao Dodika kako treba jer u suštini imaju "dva" Dodika jedan pravi bosanac iz generacije 1990/2006 i ovaj "najjveći srbin sa dva pasoša" iz malo novije generacije političara 2006/2022
SANU je izmismila i Dodika i Bakira i Čovića, i oni su dobro plaćeni da rade ovo što rade! Bešlagiću ne bude naivan!
senilna budala...
Ako danas ništa nema o Dodiku i njegovim političkim driblinzima naših żivaca onda se javi neko poput ovog prevazidjenog kominjare kojem je odavno mjesto u sošci. Sad će nam on reći kakav je fajter Dodik, a nije nikakav jer koristi neuredjenost države da je dokusuri.
Ako Klix ovako nastavi sa Dodikom ima da ga Bošnjaci počnu da brane. Dosta
Dribla i udara? Da nije sadi i čupa? 🚜