Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sefova i govana...
Joooj što ne mogu ove pomagnjavije! Sve se nema, a iz kancelarije se komentarišu članci. Sve se nema, a djeca po školama nose najnovije mobitele! Sve se nema, teško se živi, dabogda mu bilo tako - ko god kuka! Situacija u BiH je odlična, vjerovatno zahvaljujući SDA, iako sam samo za ovo prvo siguran!
@Faca Poznata izgleda da si naograjso na drzavne jasle debelo pa ti sve pase ;)
KO KAŽE DA NE MOŽE BITI GORE.EVO VIDIMO SA SDP-OM SVE JE MOGUĆE
nije sdp doveo u ovo stanje drzavu vec 20 godisnja vladavina sda, a njih je zateklo ovo stanje koje su tihic i izetbegovic sa svojim istomisnjenicima stvorili
@ZMAJ sta reci?koju posluku porati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bh sefova komada 3 ;)
Tri musketara:)
@Okice zelene ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema ovde ni š od šefova posebno u BiH, ratni profiteri koji danas zive na muci naroda a obecavali su zlatne kasike građanima, a dobili da nemaju sta jedu iz obicnih
Boze dragi, hocemo li se mi ikad rijesiti ovih lopova, koji nam vode drzavu???
a jaki mi sefova, sve okorjeli kriminalci, posebno ovaj izetbegovic..sebiJA
Mene je tacno sramota kad ovaj Izetbegovic ili Tihic predstavljaju nas i nasu drzavu u svijetu ! Samma njihova pojava je iritirajuca a ne nesto drugo ali boli njih briga narod zna kako krademo babo i ja ;)
Joj Hamo, vidi mu glave, vidi mu glave...