Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Seferu, od boraca ti ovaj put nema glasa. Sta trebam - da svojim glasom finansiram fashion weekove i pederluke po Milanu Fuada Zaima Deena Backovica, jer je babo pokuso svu kasu sto je mogao sa ostatkom Haretovih lopova i probisvijeta, pa se sjetio promijenit stranacku knjizicu, a ti jedva docek\'o. Aferim.
Sefere gdje su slike sa skupa?
gosp.SEFERE svi smo uz tebe,puno te volimo i cijenimo......PRAVDA I POŠTENJE:)))
@beha ZAIM BACKOVIC JE AKO NISI ZNAO PERJANICA NOVOG BOSNJACKOG ESTABLISMENTA, NAHLADJEN OD MLADIH DANA, JER NIJE SISAO SVIH DEVET MJESECI, USLJED CEGA MU SE RETARDACIJA POGORSALA DO DIJAGNOZE - HRONOCNO NEIZLJECEN !!!
Zaim Backovic!?! E, stvarno si ga us.r.o Halilovicu.
Sefere sta bi sa one komisije za utvrdjivanje istine o nestalim donacijama,ili je i to bilo samo da se udje u neku komisiju da se unovci vrijeme,je li to put kojim ces voditi drzavu ako dobijes na izborima sve mi lici da si se lijepo prodao,ili mozda grijesim?????