Javni skupovi BPS-a
0

Sefer Halilović u općinama Fojnica, Travnik i Bugojno

FENA
Sefer Halilović (Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com)
Sefer Halilović (Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com)
Bosanskohercegovačka patriotska stranka (BPS) - Sefer Halilović danas je održala javne skupove u općinama Fojnica, Travnik i Bugojno, a delegaciju BPS-Sefer Halilović predvodio je kandidat BPS-a za člana Predsjedništva BiH Mujo Demirović i Zaim Backović.

U saopćenju za javnost Sektora za komunikacije stranke navodi se da se na skupu obratio i predsjednik regionalnog odbora BPS-a-Sefer Halilović Centralna Bosna ugledni privrednik Ibro Omerbašić, a prisustvovali su i kandidati BPS-a za sve nivoe vlasti regije centralna Bosna.

"Na skupu je poručeno okupljenim građanima da se BPS-Sefer Halilović zalaže za pravednu državu, pravedan sistem i poštenu vlast, te da je BPS-Sefer Halilović jedina politička stranka u BiH koja, za razliku od drugih, ne mijenja svoj predizborni slogan smatrajući ga temeljem uspostavljanja države BiH", navodi se.

Okupljeni građani su posebno bili zainteresirani za ekonomski program BPS-a-Sefer Halilović i temelje izborne platforme BPS-a, što su prilikom obraćanja okupljenim građanima elaborirali Mujo Demirović, Zaim Backović i Ibro Omerbašić.