Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajdemo palac gore ko ce glasati za SDA, palac dole ko ce glasati za SDP...
Miro legenda
mislim da cu glasati za ove ljude , nema medzu njima radoncica i koje kakavih sosona. jos kad bi zeljko komsic presao u sdu
Treba za ove nase sarajlije glasati, sta ce mi na vlasti neki dosljo!
Svaka CAST SDU !!! V R A T I M O DEMOKRACIJU I DRZAVU GRADJANIMA RBIH - e ustavom RBIH-e 1992 !!! Dosta vise lopovluka politicara na vlasti i TEO DEMON KRACIJE DIKTATURE VELIKSRBIZMA !!!
Sve čestitke ovim patriotama,koim je Država na prvom mijestu!
je daleko najgluplji tip u politickom zivotu bih ponavlja jednu te istu glupu recenicu vec 20 godina nekad mi se gadio a sada mu umirem odd smijeha pogotovu kada ga zovnu na onu humoristicku face tv
ja morona
Могло би тако након што нашему Доди поглабате кару.
kolumbo kako se samo ovog prije niste sjetili
Meni ovo sve liči na guranje pred izbore, odakle odjednom SDU
moze ali kad Dodi izglabate penis :) a ne vjerujem da ce pristati, previse ste ruzne...
Ovaj je očigledno negdje zakačio gljiva ludara!
Vidi ko se javlja pred izbore....
ETO JOŠ SAMO DA KAŽU KAKO DA SE OVO IZGLASA :))
Treba ispitati imovinu i uraditi hitnu reviziju privatizacije. Prije funkcije neki direktor je imao 4 oraha. Poslije funkcije za 4 godine da frajer ima 34 miliona oraha? Kako da ima 34 miliona oraha ako je zarađivao 2 oraha mjesecno? 2 oraha mjesecno x 12 mjeseci x 4 godine = 96 oraha! Odakle ti lova frajeru? Ne znaš jeli? Pravac zatvor u Zenici. Tako se to treba raditi pa da vidiš autoputeva i infrastrukture kako se prave bez MMF i stranih banaka što svakodnevno deru nase gradjane.
eto narode sad ste vi na potezu.ako se nista ne pokrene nemojte se vise zaliti na zlocka, micka i ostale politicare, jer onda ne valja narod.