Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,.............došao je trenutak da između mene i mog naroda više nema posrednika............... ...........rekao je jedan srpski diktator iz prošlog stoljeća, a ponovit će to isto drugi..........ali iz ovog stoljeća.......
http://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQjBAwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.rtl.de%2Fcms%2Fsendungen%2Fsuperstar%2Fdsds-videos.html&ei=ejTOVImMA4OY7gbHpIFI&usg=AFQjCNFIZkU9swylxLcfi8cp5GBedhY2Zw&sig2=rYi7HCqia8IseA1PdRo1K A kosu ovi glumci Jeli se ovo zove SUPER DEUTSCHE STAR.
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?