Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nam baca prašinu, a SDP FTV u oči !
Dosla mi viza za Australiju. Vozdra BiH. Nadam se da se nikad vise vidjeti necemo.
DOKLE VISE PODJELE ?!!!!!! Ko zeli djeliti MOSTAR DIJELIO SVOJU AVLIJU ! SIKTER !!!
DOKLE VISE PODJELE ?!!!!!! Ko zeli djeliti MOSTAR DIJELIO SVOJU AVLIJU ! SIKTER !!!
\'\'SDA i HDZ se bore za moć\'\' A za što se bore ovi klošari iz SDP-a? Valjda im dosadno, pa se bave politikom, čisto radi hobija. Ko će biljke brati za herbarij ili skupljati sličice nogometaša za albuma. A uja lešinari.
Ko o čemu, k u r a v a o poštenju. Izreka se potvrđuje još jednom. Zlajoglu i njegovi islamofašisti, uz pomoć štovatelja Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica te pljačkaša i atentatora Lojanovića bore se jedino za više reketa i fotelja i to im je sva svrha postojanja i ulaska u vlast. Ne znam ko bi mogao biti toliko slijep pa da to ne vidi.
Nikada vise SDP uvijek su me iznevjerili, sada samo za SDA glasam
njam...njam...dobra ova pita...njam...njam...eee..Fatoooooo! Fatooooo, dodaj još piteee, ćuješ bona! njam...nnjamm...eee...aha...Mostar...ne mere tako...njam...njam...mi žrtve...njam ...đenosajd.....njam...njam..mljac..ohoho...dobraa...mljac....Inckooooo.neče dat..njam...njam...šta radi onaj Erdogan...njam...Fatooo još piteee, bem te gluha...njamm...mi patrijoti...njam..agresija...mljac...njam..ne mere tako...njam..
aj ne ser.... i jedan i drugi poznajem ja vas kad ste pistolj bili, narode radi se prostim ublehasima gorim od ovih iz sda i hdz vjeruj te mi na rijec, tu su samo da laprdaju neka ove komunjare izadju i javno kazu sta su oni konkretno uradili od izbora na ovamo ja cu vam reci nisu NISTA i nece NISTA.
Kako su se raspojasali ovi pravni nasljednici komunista izgleda da bi uskoro mogli završiti karijeru kada je u pitanju ovaj mandat i njihova vlast. Jedino ako se ne poprave i ne počnu slušati stranku koja je najzaslužnija za odbranu BiH od agresije i koja ima iskustva u borbi sa neprijateljima BiH a to je naravno SDA - DEMOKRATIJA! Sretno i pamet u glavu!
Ako ode Mostar odose uskoro i hidrocentrale na Neretvi u ruke elektroprivrede HZHB.
dolina neretve obranjena, gubitnici mogu za Anatuliju, Bog i Hrvati
Vidite da su se ukenjali od straha. Sad može i rekonstrukcija vlade, može i parterstvo sa HDZ... ...samo ne dirajte nam Mostar... ...jer ako izgubimo Mostar, gubimo i Stolac...a kako čemo onda do Neuma i mora i braće iz Azije...smrc...heljp Inckoooooooooooo! ma tjeraj govnjivom motkom licemjere i prevrtljivce iz Azije
A nije srece da se neka stranka pohvalila da je nasla investitora da se otvori kakva fabrika.
Mostar se neće dijeliti ! Mostar je odlukom ustavnog suda jedan grad i jedna izborna jedinica! Što u prevodu znači....samo za glupe poturice... da... šta...? slijedi.......... MAJORIZACIJAAAAAAAAA!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeee... Braćo hrišćanska, budite pametni i vratite im za majorizaciju u FBiH! Kako su se samo radovali mošnje, a sad majorizacija zakucala i na njihova vrata! Ne valja vam pos\'o brate!
hrvatski bio i ostao
Kakvo god rješenje u Mostaru takvo i u Travnuiku. I sve 5.