Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ustavu damo i ime: \"Zlatkov Ustav\"..
ko je od vas trazio ikakav prijedlog i ko vas uopce sta pita?
Ovaj \"prijedlog\" se odbacuje. Republika Srpska nije saglasna i tacka ! Kakva \"Republika BiH\"?! Manite se ovih gluposti !
koje gluposti i budalastine . nikad ovdje mira nece biti . nije ovo Svica . zvuci lijepo ali je neostvarivo . BiH nikad nece biti jedinstvena .
nkmjkhnjk
opet podvala iz SDP-a, taman kad mislis da su ispucali udbaške metode. REPUBLIKA BIH vec ima USTAV RBiH i on je samo PRIVREMENO SUSPENDOVAN. utuvite si to vec jednom u te praseće tintare. I komentar \"mungosa\" nije nazakonit. tako je kako je. a vi i dalje izmišljajte toplu vodu pored postojece bistre i ciste ko suza - USTAVA REPUBLIKE BiH iz 1990.
za ovog NEMA DALJE,tvoj mozak je razvijen do vremena talibana i za tvoju informaciju pola muslimana je stid sto imaju takve umove
DJL DEMOKRATIJA
de vi vidite sta ce te sa DRZAVNOM imovinom, jer ako nju podjelite onda vam je sve ovo djabe, samo mutite narodu i ovo malo pameti. Inace ZIVJEKA REPUBLIKA BIH !!! Vratite nam stari Ustav RBiH !
Smrt Fašizmu sloboda narodu!!!
Iako ste se ogradili sa \"NAPOMENOM\", zaista vidim fasisticke komentare sve cesce.... postat ce te slucaj za RAK. Tako bih Vas zamolio da ukinete ovaj fasisticki komentar ovog \"mungosa\". Hvala
BRAVO. HOCEMO OPET REPUBLIKU BIH, IMATE MOJ GLAS AKO SE ZA OVO BUDETE ZALAGLI
samo jdan brzni - novi - krvavi rat je JEDNA VRLO DOBRA OPCIJA !!! Ujedno i prilika da im se napijemo krvi smrdljive lojave genocidne.. OSTRI SABLJU OSTRI KOLAC I PRIPREMI JASENOVAC !!!
TO PIPO MAJSTORE NETREHAM TI SE MATERE
Zanimljiva zamisao, ali nemoguća misija.... Ljudi ne mogu da shvate da u manjem BH entitetu jednostavno ne vole svoju državu, spremni su umrijeti od bijede i fukaraštine, zatupljenosti ali im mentalni sklop ne dozvoljava da teže ka nečem boljem, modernijem, da živimo kao jedna evropska zemlja gdje niko ne bi osporavao vjeroispovijest i nacionalnu pripadnost. Njihov mozak je razvijen otprilike do u vrijeme kralja Petra, kao što su sad okupljeni oko jednog primitivca koji im ispira mozak nekim velikim srpstvom. Demokratija za Srbe nikad nije ni postojala, čast rijetkim izuzecima koje ne smijemo zaboraviti.