Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nagradno pitanjce za SDP-ovce. Šta je zajednicko Damiru Hadzicu i Damiru Dzumhuru? A-mjesto rođenja B- datum rođenja C- reket Vrjeme.........SAD
Ovaj Semun od samog Allaha dz.s. poslan da prebrojava krvna zrnca i udara etikete Bošnjacima. Skoro sam ti rekla, pa ponavljam opet kad je Tihic bio u savezu komunista pa sad predstavlja Bosnjake, zasto ne bi Becirovic koji je bio dijete kad se savez komunista raspao, sto znaci da nema ni teoretske sanse da je bio clan istog?
Kakvo glupo pitanje g123, pa u to doba je bio jednopartijski sistem!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bio bi pun pogodak kad bi jedna mlada i uspješna osoba poput Denisa Bećirovića dobila priliku da bude kandidat, a i danas sutra da sjedi na vrhu države.... TREBAMO PROMJENE! Dosta je bilo imperije Izetbegovića, dajte nam nešto drugačije...
Hahahahaha i sam/a ne vjeruješ u ovo što si napisao/la
Imeprija Izetbegovic ? Pa neinformisani znas li ti uopste ko je zadnji mandat na vlasti ? vi iz sdp-a niste daleko od fahre po prici, a ni po pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDP definitivno ima odlične kadrove, u prvo redu mlade, obrazovane i dokazano sposobne ljude. Ali najiskrenije nisam pobornik priča o članu Predsjedništva, nekako mi to nije toliko važna funkcija da bi se trošilo vrijeme, energija i prostor za neku utrku. Mislim da i nije neka funkcija biti dio troglave aždaje koja se za četri godine ne dogovori ni oko javnih nabavki :P Dakle, radije neka ražmišljaju o bitnijim stvarima, a Predsjedništvo manje-više
Lagumdzija je zasluzio da bude pocasni ministar vanjskih poslova dok je ziv tj.EMERITUS!!!!
Pedsjednistvo je generalno jedna masina koja nam oduzima najvise para; sa odlaskom KOmsica iz SDP-a nema vise ljudi koji zele samo kao poltroni sjediti na stolicama i ne radite nista. SDP ima vise kvalitetnih kandidata koji zele ozbiljne promjene u drustvu.
EKSKLUZIVA: SDP će kandidirati akademika Dubravka Lovrenovića za bošnjačkoga člana Predsjedništva BiH! Tako i treba jer su Bošnjaci i Hrvati dva bratska naroda podijeljena isključivo vjerskim elementom koji je s vremenom razvio i neke kulturološke posebnosti. Jednoga dana imat ćemo državu koja će se zvati BiH (Bosna i Hrvatska) i bit će voljena i cijenjena od njenih građana.
Bravo dečki iz SDP ! Da je pameti tako je trebalo i bit, a nebeski narod neka laganini ide majčici i mir u Bosni !
POPUŠILI SU ONI SVE SVOJE BONUSE .Neće još dugo iz ovog blata u koje ih Zlaja uvali .Za njega ni rođena mama glasat neće !!!
Ne mogu se dogovoriti ko će biti žrtveni jarac :) Jasno im je da im kandidat neće dobiti glasova ni koliko imaju članova SDPa.
Zar još imaju članstvo ?
ELVEDINA GRABOVICU ZA PREDSJEDNIKA
Nermin Nikšić, Bošnjak hahahahaha
Zeljko Komsic, Hrvat hahaha tada ti nije bilo smijesno? Ako g-din Niksic bude kandidat, licno cu dici pola Hercegovine da za Nermina glasujemo!!!
Mirsad Mešić prototip propale socijaldemokratije
Ma, kakve konsultacije, podržite Komšića on prolazi sigurno kao i dosad....
Sretno vam na izborima. Samo otjerajte onog ljigavog Kurteša, nabrukao vas je koliko je mogao. Frajer je prespavao mandat i ostao poznat samo po pijanoj faci i saobraćajnim nesrećama.
Bečirović bi bez ikakve sumnje bio pun pogodak i izbor koji definitivno ima kapacitet za ostvariti rezlutat, al fakat mi je nejasno čemu tolika utrka, a u pitanju je ceremonijalna funkcija!
Registruju po 15ak naloga na klixu pa lajkaju jedni drugima, i komentarisu. Tacno ovu omladinu bez pameti iskoristavaju, a tako i treba sa ovcama.
Stranka Drzavnih Propalica.
hajmo kmerski pioniri gdje su lajkovi??? joooj jedva cekam oktobar.....