Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod u Bih je sebi dozvolio da ga ovakav kriminalac,koji se citav rat krio u Turskoj,a kasnije sjedio kod babe u kabinetu,(dok su tudja djeca ginula,)jos 20 g nakon rata pljacka,i drzi im jos politicka predavanja kako treba da ga podrze i u buducim pljackama.Neprocjenjivo!
Koliko ste sačuvali ove zemlje najbolje govori; upravo ponašanje Dodika i još nekih političara, zar nije vaš Tihić potpisao Prudski sporazum zajedno sa Dodikom i Čovićem?
Ne znam sto se kacitie za Prud, prvo nije sipostovan sporazum, a drugo nije ispostovan zato sto je Dodik skont'o da su ga nadmudrili Tihic i Covic pa je taj sporazum okarakterisao kao nebitan i nije se dalje na njemu radilo, a po tom sporazumu je trebalo da dodje do novog ustroja BiH, bez entiteta i kantona. BiH je propustila dvije sanse: Aprilski paket i sporazum u Prudu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA je jedina koja vodi brigu o drzavi BiH, dok drugi popustaju i daju bolje ponude Dodiku i drugima!
Evo glave ako SDP ne plaća ovim komunjarama da pišu po kliksu i to cjenovnik otprilike izgleda ovako: "zlatne kašike" = 10KM "sjedio s babom u kabinetu" = 10KM "već 20 godina" = 10 KM Baš bih volio vidjet ko bi osim SDA parirao dušmanima koji žele rasparčat ovu državu.
A na sto vi SDA atakujete, kako se moze protumaciti "prijedlog" vaseg SDA kadra, inace direktora u jednoj maglajskoj osnovnoj skoli jednoj Bosnjakinji da skine maramu na radnom mjestu, kako ne bi uvrijedila osjecaje Hrvata koji pohadjaju nastavu u toj skoli? jel to novi pravac u ocuvanju integriteta i suvereniteta BiH? Ko misli na osjecaje Bosnjaka? Jel to briga za bosnjacki narod koju toliko potencirate?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet nam bacaju prasinu u oci, kakve ba podjele, dosta price o tome, opet pokusavate skrenuti paznju od pravih problema. uhvatite se posla, uzmajte malo manje sebi i dajte malo vise nama.
ko o cemu, kurv* o postenju
Lopove lopovski ne pametuj ziv bio!
Tuga je kada ti, koji si rat proveo izvan BiH i kradeš zemlju na svakom koraku, pricas o stabilnosti drzave...
Ma bravo majstore, koji je ovo Hitler od covjeka...
Znaju demobilisani borci, ratni vojni invalidi i porodice sehida u Tuzli ko je SDA za njih su sehidi i invalidi oni koji su nastradali okolo Tuzle u Zvorniku, Vlasenici, Janji, Teocaku itd.jer redovno glasaju za SDA, a moj otac koji je medu prvim uzeo pusku na Brcanskoj Malti 15. Maja 1992 god. i stao u odbranu Tuzle i dajdja koji je pogino, taj isti dan na Brcanskoj Malti nisu bili borci, pravi Tuzlak nece za vas glasat Smradovi jedni i kad bi me tjerali da za vas glasm prije bi ruke sebi odsjeko nego glaso za SDA ...........
SDA je znala 1992. godine pokazala da BiH nije upitna i nikad to nece biti dok god je SDA i njeni lideri vode. Do konačne pobjede!
Nije glavni krivac ovaj Bakir vec vecinski bosnjacki narod u BiH, koji NAMJERNO glasa za ovu ulizivacku propalicu, zasto? Zato sto tako glasa za sebe, za svoj novac, radno mjesto, djecu, vile, auta i imucni zivot... slicno to rade i druge stranke. Tako da ovi izbori koji se odrzavaju godinama, nisu vise vezani za opstanak i napredak drzave BiH, vec za prevlast imucnih porodica u BiH koje misle da je ova drzava njihovo dvoriste pa mogu da rade sta hoce...
U jedinstvu kriminalaca je snaga. Samo daj Miletu lopuži đebane bez muke. FUJ!
Vise se bore da dignu tenzije izmedju naroda nego da poboljsaju ekonomiju
- Poručujemo Dodiku da Bosna i Hercegovina nikada neće biti upitna - u kojoj državi ti živi ćerka i zašto?
Upitni su lopovi poput tebe i tvoje uže, šire porodice i gomile kriminalaca koji te podržavaju. Ali imamo sabura - još mjesec dana. Narode i glasajte, te izaberite one koji vas neće baviti sa KKK! ( Kriminalom, Krađom i Korupcijom). Predsjednik svih podrumaša BiH.
Zaboravio si spomenuti zlatne kašike. Bogami Lagumdžija ne toleriše takve greške...
Sreća po ovu državu, pa ste vi što tako govorite protiv SDA malobrojni. Dok je SDA ja se za Bosnu ne sikiram. Da su savršeni nisu, da su dobri, nisu. Ali da ima boljih, nema.
svaka cast za komentar !
Nije upitno samo to,da si ti zenu uvalio za direktora drzavne bolnice,sve ostalo tebe neinteresuje.