Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecate li se vi 2000 godine i slogana 10 najtezih godina zajedno. Za tih 10 najtezih godina zajedno oni su nam krivi 50% od toga. Pogotovo od 1996 do 2000. Sada smo 22 najteze godine zajedno. od 1996 do 2012 su nam oni donijeli iz SDA ovo.
Vrijeme je za OPOZICIJU! Ajde sad fino to proslavite, nemojte prepiti, i onda lagano pakujte kofere i sa lokalnog nivoa.
U današnjoj Bosni je krajnje vrijeme da se desnica salje u opoziciju. TO se ne odnosi samo na SDA nego na sve desno orjentisane stranke, kao i one koje su samo na papiru lijevicarski orjentisane (SNSD)
SDA je imala neki smisao u ratu i neko krace vrijeme poslije rata. kako zemlja napreduje i teži da bude normalna demokratska država, desnica gubi svaki smisao. Zato je vrijeme da idu u opoziciju jer je njihovo odzvonilo
da vi meni proslavite stogodisnjicu jer narod je stoka i sto je zasluzio to je i dobio
Proslavljaju što su širom zemlje ostavili kosture tvornica, svaka im čast na tome.
Sta tacno slavite? Dvadeset godina pljackanja naroda?
Sta je sa zlatnim kasikama?Valjda se jede u onih cak 24%
nakrali ste se, slavite
ovaj naslov nije ispravno napisan, trebalo bi glasiti: \"SDA sutra obilježava 22.godišnjicu unišitavanja BIH!\" Fuj
Neka proslave i ovu godinu postojanja i nek se nose više
Dvadeset dvije najteze godine nama s vama!
CRVI PARAZITSKI
22 godine postojanja, 22 godine vlasti i 22 godine patnje naroda..
sta li cete vi obiljeziti da mi je znati... mi građani cemo obiljeziti kao dan zalosti zbog vaseg osnivanja i nerada i pocetka nase patnje, otad smo u zalosti....