Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM! I JA SA MOJOM PORODIOM SAM SPREMAN DA SDA I SBB NI PO CIJENU ŽIVOTA NE DAM NAŠE GLASOVE. DOSTA VIŠEEE BIJEDE, GLADI, LAŽNIH OBEĆANJA, ZBOG TEŠKOG ŽIVOTA KOJI STE MI OBEZBIJEDILI SVE OVE GODINE IZA RATA GLASAĆU ZA GRAĐANSKU STRANKU KOJU ĆU DO IZBORA DA ODABEREM. AKO SDA I SBB IZGUBE NA OVIM IZBORIMA NEKA ZNAJU DA SU SVE OVE GODINE PROSTO MOLILI NAROD NJIHOVIM POGREŠNIM POTEZIMA DA KONAČNO NE GLASA ZA SDA I SBB. NADAM SE DA JE NAROD KONAČNO PROGLEDAO NA OČI! BAŠ SE NADAM!
Zaboravio si spomenuti i SDP.
@shadow1 Nisam zaboravio pomenuti SDP, za narode Federacije SDP je prnuo u fenjer za vječita vremena isto tako kako će na ovim izborima prnuti z fenjer SDA i SDP INŠALAH!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haha, jedva cekam izbore da vas gledam povaljene ko govna Odkada je SDA dosla na vlast prije 2 godine, nije napravljen ni km autoputa Ona stoka iz SBB-a sto je ukrala brdo love, je potpredsjednica Parlamenta koja je na zavrsnoj godini Pravnog fakulteta u TRAVNIKU???!!!
I JA
dzabe kad su kupili vijecne glasace podjelivsi im drzavne stanove poslove zemljista itd. kao da je to stranacko vlasnistvo a ne drzavno
Udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB sada misli pokrasti opcine i gradove. Malo im talova na kantonalnom i federalnom nivou. Treba rastaliti jos gradjevinskih parcela. Najvecu cijenu placa i platice nedarsli Fahrudin Radoncic, koji se koalicijom i "Bosnjackim jedinstvom" pokusao spasiti.
"probosanske političke stranke" da se pridruže ovoj koaliciji, posebno u Republici Srpskoj. SDA je taman probosanska stranka, koliko i HDZ. A što se tiče SBB i zajedničkog izlaska - znači da je Đonlagić promjenio mišljenje i nasuo vode u lonac SDA kako bi lakše skuhali Bošnjake. Znači Šćepo definitivno niz Miljacku! A jeste li uzeli račun od krčmara pitamo se sada?
E ko glasa za vas dabogda mu otpao !
SLIKA SVE KAZE BAGRA LOPOVSKA SVE TO MORA KO CAUSESKU ABD SJEME IM SE ZATRLO
hoce li se SBB sahraniti ?.. Ako izadju skupa sa ovima. Novi predsjednik SBB je Sebija
Izbori u BiH su postali sinonim za izbor lobova.
Čini mi se da će biti bježanje, via Turska
Samo se udružite, slobodno. Prije ili kasnije, seljadijo doći će djavo po svoje.
Kako nam ti Bakire i tvoj Novalić (inače) zlotvor bošnjaka, godinama niste kadri isplatiti penzije nego iz dijelite po cijeli mjese dana ( sirotinji, iznemoglim starim, bolesnim i napuštenim) pa kako već pola godine vas dva vazite da će u 2016 penzije biti isplaćivane sve, komplet, do 5. u mjesecu a danas je Bakire 18. mart i moj komšija još nije dobio penziju ZNAČI DA SVJESNO LAŽETE BOŠNJAKE. Ovo je samo još jedan očit dokaz a za 22 godine tvoje vladavine dokaza je preko glave. ZATO NEĆEMO G
udruzujte se skim hocete, moj glas nemate
Hajde brzo na vidjelo - ko je Šćepu prodao za večeru, SDA-u! Nemoj da se nadvikujemo, sami se javite!
Udružile se dvije kriminalne organizacije. Narod zna zajedno u pljačku sada idu dva.
...još samo fali "probosanski" haris-aga muhedinović.
Bakire za tvog života i tvoje vladavine uradi vala i to PODIJELI I TAJ MOSTAR pa da kompletiraš tvoj ogroman učinak na podjeli Federacije. Zamotavate vi to u celofane, vežete mašnice ne bi li se što lakše podvalilo bošnjacima da se Mostar dijeli. Misli malo na rahmetli Aliju, tvoga oca, koji je tvrdio da nema cijene da se Mostar u bilo kom smislu poddijeli. Hoćeš da glasamo za SDA, pa šta nam radiš kada bi ti ponovo dali svoje povjerenje i glasali za SDA trebalo bi nas u ludnicu smjestiti.
tv alfa "vreća zlata za moga.. he he šta mislite hm kaolicija.