Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad SDA optuži nekog da nema kvalitete. Pa uhljupi jedni, kakve vi kvalitete imate?? Zeljković je uništio KS, kako vas nije stid?!
Meni samo žao silnih para, hiljada i hiljada, miliona i miliona potrošenih na razne Konakoviće i Kojoviće, sve od zla oca od gore matere!
Lopovi se međusobno kolju za fotelje, uništili su nam sve, a sposobna i obrazovana omladina truhne na birou! Bosno moja pređi na drugoga!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA ovim neslaganjima u svojim redovima pokazuje samo koliko je rasulo u toj stranci zbog licnih interesa i borbe za funkcije kako u stranci tako i u institucijama, a o prijedlogu za Kojevica suvisno je i raspravljati jer nije dorastao toj funkciji na koju 'puca'
Prosrpske stranke SDP i SBB pokusavaju na svaku poziciju postaviti nebosnjaka, tako da Bosnjaci u svojoj drzavi i u mjestima gdje su vecina nemaju svoje predstavnike jer gdje su srbi i hrvati vecina svakako da to ne mogu ni dobiti, SDP i SBB svjesno i mucki rade protiv Bosnjaka i na stetu Bosnjaka.
Ma ja bolan, dajte vi u Sarajevo razne Predrage, Ive, Zeljke, vodje protesta Mirko i Slavko, Plenumi . Srdjani, Gorani, i to sve po Sarajevu i gradovima gdje su Bosnjaci vecina, a da u Rogarici,Foci, Orasju, Grudama, bude Semso ili Nihad, ma nema sanse, a ovi Bosnjaci moraju kandidovati nebosnjake i Bosnjacke pozicije dati nebosnjacima, jer ako to ne daju onda su to ekstremni islamisti, Sramota sta nam SDP i SBB namecu,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne žele ga, jer je pošten i uvjek otvorenih karata prica o svemu ! A to kriminalcima iz SDA jako smeta.
SDA je glavni krivac za ovo stanje u KS ali ne i jedini,za takvu poziciju ovaj covjek nema kvalitete ali kod nas odavno i ne vaze kvlfikacije pa nije ni cudo sto nam je tako da ima mudrosti nebi ni pristajao na tako odgovornu funkciju....
pa da li vi stvarno mislite da ce bilo koja od vecih partija ponuditi kandidata 6 mjeseci pred izbore? samo da bi ga potrosili? nouuu...
Sda ce podrzati Radeljasa za mandatara.
AKO ,, SDA,, PODRZI OVOG ,, PEDERA,, MISLIM DA NECE IMATI NA IZBORIMA NI 15% GLASOVA.
NE MOGU NI DA ZAMISLIM DA OVAJ KALASICNI ,, PEDER,, BUDE MANDATAR VLADE. NISTA MI NISMO NAUCILI , A NITI CEMO IZGLEDA NAUCITI IKADA. NADAM SE DA JE JOS OSTALO MUDRIH I PAMETNIH LJUDI U OVOM GRADU I DA ZNAJU STA RADE. ON NIJE MOGAO VODITI NI GEJ PARADU KAD JE UCESTVOVAO A NE DA VODI KANTON. BOZE SACUVAJ.
Raso-Fahro Treba sve srbe i hrvate protjerati ili jos bolje pobiti pa da mi onda uzivamo sami sa sobom, e moj raso-fahro odakle si ti dovukao guzicu u Sarajevo.
"Kantonalni odbor SDA Sarajevo ne bi i neće pod bilo kojim okolnostima podržati navedenu kandidaturu Predraga Kojovića za mandatara Vlade Kantona Sarajevo jer on ne posjeduje potrebna znanja i vještine za obavljanje tako odgovorne i složene funkcije kao što je funkcija premijera", navode u KO SDA Sarajevo." Nisam ni ja za Kojovića - ali ni SDA nema šta da ponudi. Ostaje samo Radeljaš.
sarajevo je pobijedilo ratnu opsadu grada, ali nece se uspjeti istrgnuti iz kandzi sda koja ce sarajevo odvesti u xv vijek svojim dvolicnim,perfidnim seljackpo nacionalistickim marifetlucima , sda je davno procitana knjiga i na balkanu i od EU, samo mi ovdje nemozemo nikako da progledamo
MOJ GLAS ZA IVICU ŠARIĆA, JEDINI GOSPODIN U DOSADAŠNJIM VLADAMA I JOŠ KOREKTAN! šTA MISLITE NARODE??????
koju travu koristi ovaj djape
Normalno da SDA nece P.Kojevica kad su ga Radeljas i Konakovic inace ogledalo nas samih procjenili po njihovoj expertizi da i nije bas nesto !!! Smjesno fuj.... ..
ako je kvaliteta i predispozicija za obavljanje neke funkcije u drzavi, firmi ili bilo kakvoj organizaciji biti bosnjak, hrvat ili srbin, onda u toj drzavi, firmi ili organizaciji nema hajra. krajnje je vrijeme da se prestane razmisljati u tim kategorijama.
nevalja nam fahro kažete da je srpski špijun,dobro dajte konakovića slaba mu ova funkcija nek više zavrsi kuću na poljinama u kojoj neće živiti nego je izdavati,dajte ovom četniku mi volimo četnike u sarajevu hodaju nam po gradu sinovi zlikovaca rade u istom a svi su aplaudirali kad tenk ispali granatu na grad,e bošnjaci bošnjaci
Kojovic, Konakovic... pa mislim ako je ovakav izbor, mogao je i zeljkovic komotno nastaviti sa (ne)radom