Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA CU DA IH PROVJERAVAM IMA DA IM KRVNA ZRNCA PREBROJIM
Bosnjacki poltroni zale za OHR patronatom.Sta se tu moze,jedino da prepuste svu vlast Srbima i Hrvatima-mozda su i u pravu ?
pa dodo ko ce drugi!
Sto su se Tihi i Bake u.s.r. cuj ko ce provjeravati....pa kao da se do sada nesto provjeravalo :-)
evo ja ću il bolje nemoj...de ti suljo
Propade Bosna ... a mozd aje i bolje i ovako je postala zemlja nepismenih podobnjaka i minderpuza
pa, valjda si punoljetan sa 18 godina! Naime, toliko vam je zapad tutor.
HEHEHE SRBICA, VI STE ODAVNO NISTA,
@rizi Ova propala drzava je nesto slicno, tipa roditelj-dijete. Ima svoje misljenje ali ipak ceka dali ce da roditelj odobri. Takvo dijete obicno zavrsi sa posledicama pogubnim za normalno funkcionisanje.
rizi upravo je to tako kako kazes...kada ode OHR otici ce i FBiH jer politicari nisu u stanju voditi i upravljati Federcijom samostalnom...za ocekivati je da ce doci do krize u vladi, ... a tada ce oni koji i dalje budu na vlasti grabiti sve sto se jos zgrabiti moze, i dokle jos i bude ssto da se grabi. mislim da ljudima u FBiH jos nije jasno koliko je Federacija (kao ustanova) na krhim nogama, trula i korumptna,...Ali ocito da se niko o tome ne brine, jer uvijek su tu do sada bili stranci ( a valjda ce i ostat__i po misljenju politicara) , koji ce se brinuti da i dalje bude kako je bilo do sada...kada ostanemo sami sa sobom, izici ce na vidjelo jad u kojem se vec dugo nalazimo.
...pa PLACENICI valjda imaju obavezu da rade za racun onih koji ih placaju inace ne dobiju LOVU...ja glupaka tog CAVICA (svraka mu izgleda mozak popila)...
Sad ovi krimosi iz SDA mogu komotno Saju staviti na mjesto ministra mada postenja radi ni ovi do sada njihovi ministri nisu nista bolji od Saje ..... Bili smo najkorumpiranija drzava na svijetu do sada a od sada ko se ne bude bavio kriminalom neka mu je Bog na pomoci .... OHR je ovim postupkom jasno stavio do znanja da dize ruke od BiH i od naroda ove zemlje koji je glasao kako je glasao jer \"narod zna\" pa ih sada OHR prepusta na milost i nemilost onima koje su birali ...
Ne mogu da vjerujem da SDA sumnja u sposobnost drzavnih organa BiH, koji svoju snagu crpe iz hiljadugodisnjeg Bosanskog imena, i kulture o kojoj niko nikad nije nista cuo. Pa ideja 100% BiH svuda ce nuzno napraviti 100% super drzavu.
Nemogu da shvatim kolika paranoja vlada u FBiH. Ovo je ociti primjer, da politicari bosnjackog dijela neznaju funkcionisati bez tudje pomoci.
OHR bye bye!