Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li banane ukras ili se dijele majmunima poslije dogovora?!
Ahahaha nece biti dovoljno banana koliko tamo ima majmuna
Sinane : koliko ja vidim za obadvoj xD
Svaka država ima svoju mafiju. Samo na brdovitom Balkanu mafije imaju svoje države.
Well said
Zato i kazem da je Bakir izdajnik svoga naroda i izdajnik BiH. Sve mu prica o cjelovitoj BiH, a koalicije stvara sa dojucerasnjim krvnim neprijateljima koji su tada a i danas zagovaraju podjelu BiH. To je dokaz da cak i Bakiru licno i pojedincima odgovara podjela BiH da bi dobili neku vrstu pasaluka, ali nece to bas tako javno da kaze jer je svjestan da u BiH medju obicnim svijetom jos uvijek vlada opcija za cjelovitu BiH.
ovi kliksovci pricaju gluposti, pa sta ako su nacionalisticke stranke pobijedili i treba, i u njemackoj godinama vlada i vodi cdu-krscanska demokratska unija.
Šteta onih lijepih rančeva!
Podjela Bosne i Hercegovine.....
BiH Vladu treba preseliti iz Sarajeva u Mostar, BiH Predsjednisto u Banja Luku, a sve Federalne Organe u Stolac, da mi raja vise ne pale i ne ruse grad i da ne moram voziti u Zenicu da gledam Zmajeve.
Isto je Covic rekao za koaliciju sa Dodikom. Da nece to mozda Bakir i Milorad ruku pod ruku sarajevskim korzom!?!
To je vrlo vjerovatna opcija.
Sad će se strani investitori početi otimati da ovde investiraju !
Bez SDA mi život nema smisao!
Sahranite još i SDP i bujrum he he he he he he
Dragi Bože, ode mi još 4 godine života u nepovrat.
Vjerovatno za 4 godine ću ponoviti ovaj status :)
Obistinilo se ono sto sam predvidjao da ce SDA u koaliciju sa HDZ. Krpa uvijek ide uz zakrpu. Ma naravno, sad mu odgovara i SBB! Odgovara Bakiru sada bilo ko jer mu samo sa HDZ-om nije sigurno da ce formirati vlast. Jos uvijek se moze stvoriti druga strana tj koalicija koja bi mogla da formira vlast, a da SDA ispusi. Nacionalisti i lopovi mogu naci partnera samo u drugom nacionalisti i lopovu.
Haj dobro, ovo dosad smo se malo zezali. Sad ćemo stvarno sve kako treba da odradimo. Znate, ono "zaprave"... majkemi...
Sastala se rodbinaaaaa, kod dajidže Idrizaaaa...
Opet ste na,na istu foru za***!!!!!!!!!!!! i SDA i HDZ i SNSD. Prvo nas zajebajete četiri godine,onda se pred izbore ko fol svađate,pa vam ljudi ponovo daju glasove. Onda,kada sve prođe,vi sjednete i opet nas jebete naredne četiri godine.
Ja ne kontam jesmo li svi budale, pa ovi su na vlasti 25 godina bez prestanka, cak i zadnji godina su bili u koaliciji sa SDP