Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo se kladiti da cemo uci 2009 godine 100% Evropa nemoze bez Bosne!
ulazimo 2039 god 100%
da su svabe uradile malo bolji posao ovdje na balkanu, sad mi nebi imali problema sa srbima, zato ne spominjite drugi svjetski
Svabe ne lazu
Kupi sroder balije za par recenica... o poturice...
Mamba nemislim da ce te dobiti svoj entitet posto kada se tek RS i FBIH ukine onda ce Bosna i Hercegovina biti cjelovita i samo tako ona moze uci u EU.
To znaci da ce Hrvati dobiti svoj entitet, dio FBiH. Zaboravio si da su Svabe katolici.
Jeli to znaci da ce se RS jos malo ukinuti :-)
Hvala Njemacka!
posaljite nam svabica 18-25 da pravimo balkanske svabe
Schroder je legenda. Ma svabe su pravi narod. Poslije onakve zadojenosti i zlodjela koje su pocinili u II s.r. , smogase snage da ih priznaju i prihvate odgovornost i krivicu. I vidi ih sad, prvi u svemu. Daj Boze da i ovi nasi isto to naprave. Al' tesko, druga je to "fela". U svakom slucaju DANKE DOJCLAND!
Ma Njemci su uvjek bili za nas. Vidi koliko Bosanaca ima tamo. Schroder je Car.
on je mijesavina rokija i ramba
schroeder je roki !