Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidte nametni im kojeg Hrvata, malo je Hrvata medju Majkama Srebrenice.
Pa kako nece, sinovi na spisku a zive kod Schmidta u Njemackoj 😂 pa jesi lud
Nista kao ni do sad. Sakrio se juce u misiju rupu i ziv se nije cuo!
Jedine osobe koje su radile nešto za državu su ove majke bez obzira šta mi mislili, u Haagu svjedočile i dokazale genocid, 20 godina lobiraju po svijetu za državu, nikad neumjesne izjave a sve sa mizernih budžetom.
Kako je bio brz u nametenju zakonu na stetu Bosnjackog naroda. Bio je jak, odlucan. A sada kada su u pitanju Srbi, ili Hrvati (koji su Bosnjackom narodu nametnuli "ostale" za njihove predstavnike) pravi se slabasan, nemocan.
Zasto se one mijesaju u politiku? uz svo duzno postovanje.
Svi se sprdaju sa Schmidt-om a mi tražimo od njega da se nešto preduzme haha. Zato i jesmo spali na 18% teritorije sto čekamo da nam drugi prave državu
Mogle su vala i mene pitati , ja znam odgovor ; NISTA . Ali da su upitanj rvati e onda bi nesto poduzeo.
užas. koliko je platio za slikanje?
Ima da se počeše...
Uzdali smo se u strance zato i postoji komemorativni centar, tuga da se nismo osvijestili.
NISTA, osim par saopcenja, kako se moramo dogovoriti. Jer toliko blokada, veta u federaciji je nametnuto Bosnjacima a isti naziv u rs kao sto je dom naroda ili neka druga institucija gdje nema blokada niti veta. mislim svima je vise jasno da im Bosnajci, patriote smetaju. krivi su jer su prezivili, zato hapse generale i progonice ih dok su zivi. ne zato sto su krivi, nego ako bi se sutra neko usudio da vodi patriote, da vide kako ce proci.
Ja mislim da je ovo velika diskriminacija Hrvata....Schmidt pod hitno moras staviti neku Hrvaticu da bude predsjednik udruzenja Majke Srebrenice!
Čim nešto želi da poturi Bošnjacima, sastane se s majkama Srebrenice, zna da smo tu najosjtljiviji.
Her Šmid za uši ih pofataj
Oni koji su krivi za masakr u Srebrenici su Holandski bataljon i svi oko nas, NATO Amerika i sve ostale kukavice nisu htjeli da se suprotstave da se zlocin ne desi, svi su znali sta se desava jer su Holandjani obavijestili sve, niko nije djelovao svi su bili kucke koje koji su zatvorili oci, a danas se mnogi suosjecaju sa nama i kao oprostite, 8732 ubijenih osoba i jos hiljade slomljenih srca koji su ostali iza njih, majke Srebrenice imaju moj respekt jer su se izborile da Istina pobijedi zlo
da Allah dragi sacuva,od germana nesto ocekivati
Ustipaka mu i hurde u tanjir.Vidis da nije ni za sta.