Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda će sutra u Prijedor da vidi šta se tamo dešavalo prošle noći.
Primjeti li neko da je spomenik već očišćen dok su oni došli?
U Prijedor ne smiješ, mišu švapski
Ma *ebi se ti sa pomirenjem. Nema ovdje pomirenja sa fasistima!
Ček, ček, o kojem ovaj pomirenju priča, a on nas dijeli, stop presuđenom korumpiranom njemačkom političaru!
Tebra 30 godina od rata kakvo pomirenje…ovo je prokleti balkan…za koju godinu ide sve ponovo…proklet narod
Na balkanu su srbi samo proklet i prokletim Balkan čiine
Ovo je stvarno bezveze. Zločin je zločin ko god da ga napravi. Da ne pričam o tome da je politički daleko od mudrog u ovom trenutku
Samo u prijedoru ubijeno vise djece nego odraslih cetelja u sarajevu.
Komme ovo treba zaista zalosno da se ni mrtvima neda mira..poklopite grad kamerama i naci cete one koji sele nemire i koji unistavaju
a jbt koja uzbuna zbog jednog idiota. Ovako isto osude i po PC
Kuji bezkicmenjak....majko.Nek si nama reko. Dodo te pravi majmunom a ti ko ckapi samo sutis.
Ma ko ih jeebbe. Sutra bi ti isti genocid napravili, da su mogli
Srbi ne mogu zivjet ni sa kim niti podnjet da je iko pametniji i bolji od njih. Samo srbi imaju svetce i svete spomenike i niko drugi. Samo su srbi najveca i najbolja nacija i samo su srbi stradali u proslosti. Samo su srbi mucenici. Jedino srbi mogu biti najbolji i niko drugi. STa god uradis jednom srbinu povrijedio si sve srbe i pravoslavce. Dokle!, pa oni definitivno nisu normalni. Kako je taj 'srpski' narod tako upakovan i spakovan da nemaju sopstvene pameti?
Napad na jednog srbina,bilo gdje u svijetu, napad je na cijelu naciju.Mi se tako drzimo i stitimo, zasto to nekome smeta?
Srbi ne mogu zivjet ni sa kim niti podnjet da je iko pametniji i bolji od njih. Samo srbi imaju svetce i svete spomenike i niko drugi. Samo su srbi najveca i najbolja nacija i samo su srbi stradali u proslosti. Samo su srbi mucenici. Jedino srbi mogu biti najbolji i niko drugi. STa god uradis jednom srbinu povrijedio si sve srbe i pravoslavce. Svaka ti je ko u Njegosa, izbacio sam ti dvije zadnje recenice, one ne stoje dobro u ovom tekstu 👍
Nikad se Bošnjacima ne može pripisati ono što susjedi uz svesrdnu pomoć MZ pokušavaju uporno dikazati, a to je da smo extremisti i vandali. Bošnjacima stoljećima drugi i drugačiji nije smetao. Bošnjaci ne teže revanšizmu, a nanesena im je planetarno velika nepravda u svim ratovima tokom 20. vijeka, a posebno devedesetih godina.
Švabo moj miri ti svoje sa židovima a mi Bošnjaci muslimani ne želimo nikakvo mirenje sa genocidnim ljudima..Pojma ti nemaš gdje si došao ljudino, neko koje izgubio svoju porodicu čitavu i čije su majke i kćerke silovane da se miri sa šljamom ljudskim NIKADA !!
Caco heroj i branioc grada Sarajeva
Što se ovoga tiče, on bi nam najrađe svima podijelio dugine zastavice da mlataramo. Ja, so ist es in der zivilisierten Welt, jaaa.
A gdje je da osudi napade na povratnike?!?!!?! Ovo je naravno zlo i za svaku osudu, ali mi je selektivne oravde preko glave!!!